You stole my heart - Del 31

- Hej tjejer! sa Liam och log. Hon kom fram till honom utan att säga ett ord. Hennes ögon va stora om tefat. Sedan vände hon blicken mot mig. Hennes ögon va svarta av hat och hon stirrade ilsket på mig. Utan ett ord gick hon fram till mig istället. Hon höjde näven och slog till mig. Jag vacklade till och kände hur kinden blev varm. Utan att tänka mig för slog jag tillbaka...

Liams perspektiv.
Jag såg tjejen slå Jasmine med knyten näve. Jag stirrade häpet på dom. Det blixtrade till i Jasmines ögon och hon slängde sin väska på marken och slog tillbaka. Det tog inte lång tid innan dom låg på marken och brottades. Jag fick lite smått panik. Vad fan skulle jag göra? Utan att tänka mig för sprang jag dit. Jag lyfte upp Jasmine och höll fast henne.
- Hjälp till!! skrek jag till den lite blyga tjejen som verkade vara syster till hon som slog. Hon virrade på huvudet som om hon varit fastfrusen. Sedan tog hon tag i sin syster.
- Vad är felet på dig? röt jag till tjejen som stod och försökte ta sig loss.
- Hon slog ju också! sa hon argt.
- I självförsvar ja. Vad är felet på sånna som dig? sa jag argt och tog Jasmine i handen. jag tog upp hennes väska och vi hoppade in i bilen och då brast det för Jasmine. Hon började gråta. Tårarna strömmade ner för hennes kinder.
.
Jasmines perspektiv.
Liam höll mig tätt intill sig. Jag grät mot hans bröst. Ja hade ju lovat mig själv att inte falla tillbaka till mitt gamla jag. Men allt detta gjorde det så svårt. Så fort jag kämpat mig upp kom någon och puttade ner mig igen.
- Förlåt Liam! sa jag och han kramade mig hårdare.
- Säg inte förlåt! sa han och jag log lite för mig själv. Bilen stannade utanför Liams lägenhet och vi gick ut. Han ställdes sig mitt imot mig och tittade mig rakt i ögonen. Han torkade bort en tår som rann från min kind. Sedan böjda han sig sakta ner. Jag kände hjärtat börja slå hårdeare och jag blev narvös. Våra läppar möttes i en kyss. Jag hade ju kysst Liam innan. Men det va inte på samma sätt. Detta va speciellt.

Förlååt för en såå kort del. Men jag fick skriva om hela delen eftersom jag inte blev nöjd med den förra. (sen är man ju lite sliten från igår ;) )
Kram på er!

You stole my heart - Del 30

- Hej! sa han och pussade mig på pannan.
- Hej , ska vi gå eller?
- Yesbox! sa han och vi började gå. Vi skrattade mycket och gick och puttade varandra. Det känndes fel att inte berätta något för Harry om mig och Liam. Men vi ahde kommit överens om att ingen skulle få veta än. Men att inte berätta för sin bästavän kändes så fel..


Jag öppnade långsamt ögonen och ljuset som strömmade genom fönstret träffade mig rätt i ansiktet. ”Fan att jag glömde dra ner gardinen igår" tänkte jag irriterat. Jag insåg att jag inte skulle kunna somna om efter att ha vaknat på det sättet. Jag sträckte mig för att ta min mobil och satte mig tvärt upp. ”Shit!” tänkte jag. ”Klockan var kvart i 4 och Liam skulle hämta mig om drygt 2 och en halvtimme!” Jag sprang in i duschen och tvättade noga igenom håret och rakade benen. När jag gick ut ur duschen sträckte jag mig efter handduken, en virade jag som en turban på huvet och en runt kroppen. Jag smörjde in mig med body lotion och gick sen in i garderoben. Kändes onödig att sätta på sig kläderna som jag skulle ha på dejten nu så jag satte på mig ett par gråa joggingbyxor och ett vitt linne. Sen gick jag ut i köket där Kajsa satt och åt. Hon såg minst lika sliten ut som jag gjorde. Jag tog en kopp ur överskåpet och fyllde den med kaffet som fanns i kaffekokaren och gick bara in i mitt rum igen. Jag orkade inte bråka med Kajsa nu.  Jag kopplade in min Iphone till mina högtalare och slumpade låt.  Ironiskt nog kom "stole my heart" ur högtalarn och jag skrattade lite. Jag torkade håret nogrant och sedan satte jag i plattången. Jag snurrade runt lite på mitt rum och dansade. Livet va allmänt bra för tilfället. Det hade vänt sååå fort. Från att ha varit skit till att ha blivit ganska bra. Visst fans där rätt många brister men det känndes inte som ett lika stort problem längre. Plattången pep till och jag satte mig framför speglen. Jag drog nogrant igenom hela håret. När jag va klar tittade jag mig i speglen.  I samma ögonblick bestämde jag mig för att jag ville ha lockar. Så jag suckade och satte i locktången istället. Medans den blev varm gick jag in för att leta klänning. Jag letade länge och tillslut hittade jag den. Den va en av klänningarna mamma hade köpt till mig till skolavslutningen. Men självklart sket jag i skolavslutningen och festade med Evelina istället. Så klänningen var oanvänd och den blev helt pefekt.  Den va benvit och helt i spets.
.
"Jag är här nu" stod det i smset jag nyss fått av Liam. Jag tog en sissta titt i speglen och tog min kuvertväska från skrivbordet.  Jag gick ut från mitt rum och mötte pappa.
- Oj , vart ska du? Sa han och log.
- Ut.. sa jag och gick förbi.
- Vad fin du är älskling! sa han och jag kände hur glad jag blev. Jag och min pappa hade inte den bästa relationen precis. Vi pratade inte så mycket med varandra. Jag skött mitt lixom. Men när han sa det blev jag riktigt glad.
- Tack pappa! Sa jag och log mot honom. det va första gången jag log mot honom sen jag flyttat hit. Jag skyndade mig ner och där stod Liam i jeans och en ursnygg shorta. Han stod lutad mot en bil och när han såg mig sken han upp.
- Hej! sa han och böjde sig ner för att krama mig. Jag kramade tillbaka och han pussade mig på kinden.
- Hej! svarade jag och log. Han tog min hand och vi hoppade in i bilen.
.
- Oh my god är inte det Liam? skrek en tjej när vi hoppade ur bilen vid en liten resturang. Hon stod med en annan tjej som verkade lite blyg.
- Hej tjejer! sa Liam och log. Hon kom fram till honom utan att säga ett ord. Hennes ögon va stora om tefat. Sedan vände hon blicken mot mig. Hennes ögon va svarta av hat och hon stirrade ilsket på mig. Utan ett ord gick hon fram till mig istället. Hon höjde näven och slog till mig. Jag vacklade till och kände hur kinden blev varm. Utan att tänka mig för slog jag tillbaka...

Fått hjälp med början va en kompis, hoppas ni gillar't ! :)

You stole my heart - Del 29

- Då drar vi! sa Liam när jag kom ut igen. Jag nickade och tog på mig mina skor. vi gick ner på gatan och började gå mot Liams lägenhet. Klockan va kanske 4 och solen stod fortfarande ganska högt på himmlen. Det känndes rätt att gå här med Liam

- Ses vi imorgon? frågade han när jag skulle gå.
- Ska träffa Harry...
- När får jag ta dig på en riktig dejt? frågade han och log stort.
- Övermorgon? svarade jag och log tillbaka. Han nickade och gav mig en kram. Sedan kysset han mig på kinden.
- Hejdå Jasmine!
- Hejdå Liam! Svarade jag. Han vände om och gick tillbaka till sin lägenhet. Kvällen hade varit väldigt trevlig. Det hade inte varit såhär pinsamt tyst eller så.
.
Jag smög in på mitt rum. Alla sov. Eller ja inte Kajsa. Jag såg att det lös från hennes rum och jag hörde ljud också. Hon hade väl någon kille där inne. Inget jag brydde mig om precis. Det va hjärntvättade killar om dom va med Kajsa. Jag stängde tyst dörren efter mig och gick in i badrummet. Jag tog bort sminket och  borstade tänderna. Sedan gick jag till min säng och gosade ner mig under täcket. Det blingade till i mobilen och jag tog den från bordet. "Tack för en mysig kväll!x" stod det och jag log för mig själv. "tack själv Liam x" svarade jag och la ner mobilen.

.
Jag vaknade av att mobilen ringde.
- Hej! sa jag med nyvaken röst.
- Hej!! skrek Harry.
- Harry klockan är 10 på mitt sommarlov , vad är det?
- Måste du alltid vara så sur? frågade han och suckade.
- Förlåt , vad är det? sa jag i en vänligare ton.
- Jo jag kommer till dig nu, för sen ska vi iväg på någon intervju! sa han och nu va han glad igen.
- Okej, vad ska vi göra då?
- Ta en fika och gå en runda? frågade han.
- Ja visst kom nu då! sa jag och la på. Jag hoppade ur sängen och gick in  gaderoben. Jag tittade snabbt igenom kläderna och bestämde mig för ett par svarta shorts och en vit shorta. Sedan fortsatte jag in i badrummet. Lockarna från igår var kvar så jag satte upp det i en hög toffs. Sedan tog jag lite puder och drog några drag med mascaran. Jag drog av bandaget så att jag bara hade plåstrena kvar. Sedan tog jag på mig lite ringar och armband för att göra min outfit finare. När jag satte på mig den sissta armbandet ringde telefonen.
- Jag kommer! svarade jag sedan la jag på. Jag tog min väska som stod på skrivbordet och sprang ner till Harry. Han stod lutad mot väggen med sina ray ban för ögonen.
- Hej! sa han och pussade mig på pannan.
- Hej , ska vi gå eller?
- Yesbox! sa han och vi började gå. Vi skrattade mycket och gick och puttade varandra. Det känndes fel att inte berätta något för Harry om mig och Liam. Men vi ahde kommit överens om att ingen skulle få veta än. Men att inte berätta för sin bästavän kändes så fel..


Här en ganska tråkig del men ändå. Tack för alla tips!
Kram ! xx


Skrivtorka..

Ledsen för dålig uppdatering , men har skrivtorka... Håller i alla fall på med en del nu. Men har ni idéer så SNÄLLA komentera.
Kram på er! xx

You stole my heart - Del 28

- Killarna är där ute med alla fansen. Sa jag och Niall och Liam började gå mot utgången. Jag tog snabbt tag i Liams arm och han vände sig om.
- Jag måste prata med dig! sa jag och han nickade.
- Kan jag komma till dig efter jag packat upp och så? frågade han och jag tyckte mig skymta ett litet leende. Jag nickade och släppte honom.

- Ses vi sen? frågade Harry när jag hoppade ur bilen.
- Eh.. nej jag kan inte , imorgon? frågade jag och han nickade glatt. Jag gav Liam en blick innan jag stängde dörren. Jag gick upp i lägenheten och när jag kom in blev jag genast glad.
- Hej Daniel! sa jag och gav honom en kram.
- Hej , läget? frågade han och jag log. Det va längesen nu jag träffade min "bror".
- Helt ok , vad gör du här?
- Ska hämta lite möbler! sa han. Vi småsnackade lite innan jag bestämde mig för att gå in på mitt rum och kolla en film. Jag startade datorn och gick in på facebook. Det hade inte hänt så mycket så jag loggade in på twitter istället. Inget speciellt hade hänt där heller. Fast när jag kom till trenderna trendade "Liam och Danielle" . Jag sökte på det och ALLA skrev typ att dom tyckte det va synd att dom gjort slut och att Liam inte skulle vara med någon annan för dom passade så  bra tillsammans. Jag fick en klump i magen när jag läste alla tweets. Jag vet inte varför men den bara va där.
.
Det knackade lätt på dörren och in kom Liam. Han va otroligt snygg. Han satte sig på sängen bredvid mig.
- Förlåt Liam , jag har varit så jävla dum. Sa jag och kollade ner på mina händer.
- Jag med, jag trodde det kunde bli något mellan oss. Men det va innan jag förstod att du älskade Harry. Och jag är jätte glad för er skull! sa han och jag satte saliv i halsen. Jag fick en ljudlig hostatack och Liam tittade häpet på mig.
- Jag älskar inte Harry , eller jo men absolut inte på "det" sättet. Jag gillar dig... sa jag och kände att jag rodnade.
- Men du och Harry har ju.. ja.
- Jag vet.. Men det va för att jag va arg på dig. Jag lovade mig själv att aldrig mer bli kär. Och så kom du och förstörde allt! jag skrattade lite men fortastte sedan.
- Sen fick jag reda på att du hade flickvän och allt. Jag blev ledsen fast jag inte hade någon rätt till det.. sa jag och kände att tårar kom okontrolerat ur mina ögon. Han la armen runt mig och trog mig tätt intill sig.
- Jag gillar dig, vi kan ta det lugnt och se vart det leder? sa han och jag kände klumpen i magen släppa.
- Ja , men vi behöver inte berätta för någon att vi...Dejtar? frågade jag och skrattade lite åt mig själv. Jag hade tvekat väldigt mycket innan jag sa att vi dejtade.
- Nej , vi behöver ju inte rusa ut till hela världen och berätta. Jag och Danielle har ju precis gjort slut...
- Jag vet, och jag vill vänta med att berätta för Harry. Men, enough with the heavy stuff. Vad ska vi göra på får första dejt? frågade jag och han skrattade.
- Vad sägs om att hyra en film och dra hem till mig? frågade han och jag nickade.
- Låt mig bara byta om till något mer bekvämt! sa jag och gick in i gaderoben. Jag tog ett par håliga tights, ett linne och en jeansshorta över det.
.
- Då drar vi! sa Liam när jag kom ut igen. Jag nickade och tog på mig mina skor. vi gick ner på gatan och började gå mot Liams lägenhet. Klockan va kanske 4 och solen stod fortfarande ganska högt på himmlen. Det känndes rätt att gå här med Liam.

You stole my heart - Del 27

- Det va från Liam , dom kommer hem imorgon! sa han och dom andra log. Jag kände hugget i bröstet. Hur skulle det vara mellan mig och Liam när han kom tillbaka. Fast jag kunde inte komma undan längtan efter honom. Imorn skulle jag ta tag i allting. Jag skulle prata med Liam. För såhär funkade det inte att ha det.
- Orkar du följa med till flygplatsen imorgon? frågade Harry och jag nickade.


Jag vaknade tidigt nästa morgon. Och jag kunde inte somna om så jag gick upp och duschade. Jag stod länge och bara lät vattnet rinna över kroppen. Jag tänkte på vad jag skulle säga till Liam idag. Jag va ganska nervös. För antagligen var han arg på mig. Annars skulle han väl inte dratt sådär bara. Eller så kanske det inte alls hade med mig och göra. han kanske inte brydde sig om mig längre. Jag hoppade ut ur duschen och torkade mig på handuken. Jag tog försiktigt runt plåstrena. Blodfläckarna hade blivit mer rosa nu. Sen fortsatte jag till gaderoben. Innan jag gick in kollade jag vädret. Det va ganska fint så jag bestämde mig för att ha klänning. Det blev en benvit klänning med en jeansjacka över för att dölja det fula bandaget. Efter som jag mistänkte att där skulle vara fans vig flygplatsen så ville jag inte precis springa runt och visa det. Harry och killarna skulle hämta upp mig om 2 timmar så jag hade gott om tid till att fixa mig. Därför bestämde jag mig för att locka mitt långa hår. Så jag satte på plattången och även lite bra musik. Fast jag va väldigt nervös så känndes det som om det skulle bli en bra dag. Det va första gången jag kände mig redo för att gå ut sen "den" dagen.
.
- Hej grabbar! sa jag och hoppade in i Louis bil. Zayn satt bak medans Harry och Louis satt där fram.
- Hej , du verkar glad idag! sa Zayn och log stort.
- Det är jag också! svarade jag och log tillbaka.
- Snygg är du också idag , lockat håret? frågade Harry och vände sig om.
- Nej jag vaknade såhär! sa jag ironiskt och han räckte tungan åt mig. Jag skrattade lite och Louis började köra. Jag hade rätt. När vi kom fram till flygplatsen stod där hur mycket fans som helst. Där stod också rätt mycket poliser. Killarna hoppade ur bilen och började skriva atugrafer och ta kort. Jag däremot fortsatte in på flygplatsen. Där låg ett starbucks fik precis vid ingången och jag gick beställde en frapino. När jag satt där såg jag två välbekanta ansikten komma gåendes. Jag tog snabbt min dricka och gick ut till dom.
- HEEEEJ JASMINE! skrek Niall och kom springandes mot mig.
- Heeeej och akta armen! sa jag när han kramade mig.
- Haha oj förlåt! svarade han och jag log mot honom. Liam gav mig en hastig kram också.
- Killarna är där ute med alla fansen. Sa jag och Niall och Liam började gå mot utgången. Jag tog snabbt tag i Liams arm och han vände sig om.
- Jag måste prata med dig! sa jag och han nickade.
- Kan jag komma till dig efter jag packat upp och så? frågade han och jag tyckte mig skymta ett litet leende. Jag nickade och släppte honom.

kort del jag vet.. Men jag har inte tid att skriva mer ikväll/natt. Men kommer mer imorn LOVAR! :)

Clara här!

Designen kommer se lite konstig ut i några minuter eftersom jag håller på att fixa den! Men jag hoppas ni står ut!
Så länge kan ni ju läsa min novell ---> WEFOUNDLOVE.BLOGG.SE

You stole my heart - Del 26

- Var vänlig och sätt på er era säkerhetsbälten så landar vi snart på Mallorca, hoppas ni haft en trevlig resa. Sa piloten.

Jasmines perspektiv.
Jag kände svala fingrar mot min panna. Någon som la en hårslinga bakom mitt öra. Jag öppnade sakta mina ögon. Harry satt på sängkanten och Zayn och Louis stod precis bakom. När han såg att jag va vaken sken han upp.
- Hon är vaken! sa han och både Zayn och Louis log då. Han böjade sig ner och pussade mig i pannan. Jag log så mycket som jag orkade. Smärtan o armen kom tillbaka och jag vred mig i sängen. Harrys leende försvann och han såg besvärad ut.
- Här! sa Zayn och stack fram ett glas vatten och en tablett han tagit från nattduksbordet. Jag svalde den och la mig ner igen.
- Var är Niall och Liam? det tog nästan all min kraft att säga det.
- Mallorca , men vi skulle hälsa så mycket! sa Louis och sattte sig också på sängkanten. Den rann en tår ner för min kind. Harry va snabbt med att torka bort den.
- Vad är det? frågade han.
- Det gör bara lite ont.. svarade jag. Fast det va inte alls sant. Jag önskade att Liam va här. Undra om han visste vad som hänt med mig. Om han va arg på mig och det va därför han stack.
- Hur hamnade jag här , vad har jag gjort?
- Du drack en del och sen skar... Nej jag vill inte prata om det! sa Harry och tårar började rinna ner för hans kinder. Han reste sig och gick ut ur rummet och Zayn följde efter. Jag tittade sårat efter honom. Vad hade jag gjort som fick honom att bli så ledsen?
- Louis kan du berätta? frågade jag och han såg lite besvärad ut.
- Du blev hittad alldeles blodig och medvetslös i ditt badrum , du va nära på att dö.. sa han och jag svalde hårt.
- Vem..vem hittade mig? Harry? sa jag förskräckt.
- Nej... Liam! sa han och tårarna började spruta ur mina ögon. Louis tittade förvånat på mig. Han tog min hand och det känndes bra.
- När kommer han hem?
- Liam? om några dagar bara! sa Louis och log.
.
Vi satt alla 4 och kollade film i min säng. Det va de vi hade gjort nu i tre dagar. Jag hade inte spenderat så mycket tid med Zayn och Louis innan "händelsen" men nu hade dom varit här varenda dag sedan jag vaknat. Det känndes bra att ha tre vänner här hela tiden. Det plingade till i Zayns mobil och han tog upp den.
- Det va från Liam , dom kommer hem imorgon! sa han och dom andra log. Jag kände hugget i bröstet. Hur skulle det vara mellan mig och Liam när han kom tillbaka. Fast jag kunde inte komma undan längtan efter honom. Imorn skulle jag ta tag i allting. Jag skulle prata med Liam. För såhär funkade det inte att ha det.
- Orkar du följa med till flygplatsen imorgon? frågade Harry och jag nickade.


You stole my heart - Del 25

- Jasmine hör du mig? frågade Liam medans tårarna rann ner för hans kinder. Jag ville svara ja. För jag hörde ju honom. Men då kom smärtan som en bomb. Jag skrek högt och vred mig i hans armar.
- Ta det lungt hjärtat , vi är här! viskade Liam i mitt öra. jag fick ur mig ännu ett skrik. Sen blev allt svart...

Liams perspektiv.
Jag la ner henne i sängen och 2 minuter senare kom ambulanspersonalen in rummet. Man fick inte kontakt med henne längre och hennes vita kofta va dränkt av blod. Hon såg blek och livlös ut. Det gjorde ont att se henne så. Läkaren stack en spruta i hennes arm och efter ett tag slutade hon spänna kroppen och hon slapnade av. Dom lindade ett banadge flera varv runt hennes tunna handled. Fast förts satte dom stora plåster över såren. Dom vita plåsterna blev snabbt rödfärgade av allt blod.
- Hon är väldigt alkohol påverkad men hon är en stark tjej som tåler mycket, det hon behöver nu är någon som ser till så att hon inte kvävs av sina spyor om hon nu behöver spy. Vi har övervägt att magpumpa henne men vi väljer att inte göra det! sa den kvinliga läkaren till Jasmines pappa. Han nickade med sitt bleka ansikte. Han hade haft gott om färg på kinderna innan han sett Jasmine i detta skicket. All hans färg hade nu försvunnit och han såg väldigt sjuk ut.
- Kan jag göra något fär er? frågade jag honom och han skakade på huvudet.
- Tack Liam , du har varit till stor hjälp! sa han och la sin hand på min axel. Jag nickade och log lite halft innan jag gick ut ur rummet. Vid köksbordet satt Kristen och Kajsa. Båda stirrade bara rakt ut i luften. Jag brydde mig inte om att säga hejdå till dom utan gick bara ut från lägenheten. Jag gick med snabba steg till Nialls lägenhet.
- Tjenna mannen! sa han när han öppnade.
- Hej.. svarade jag och gick in i hallen och sparkade av mig mina skor. Jag satte mig i soffan och Niall satte sig bredvid.
- Vad har hänt? sa han.
- Jag hittade Jasmine medvetslös och blodig på hennes badrummsgolv.. Sa jag och han spärrade upp ögonen.
- Hur är det med henne?
- Det är stabilt , jag vet inte om dom tar med henne till sjukhuset eller om hon får stanna hemma..
- Jag är ledsen Liam.
- Jag med. sa jag och tittade ner på mina händer.
- Men vad gjorde du hos Jasmine , jag trodde du hata henne? frågade han. där kom frågan jag inte ville svara på. Men nu var jag tvungen.
- Jag älskar henne Niall! sa jag och han började hosta.
- Va? fick han fram.
- Ja , men det spelar ingen roll , för hon älskar Harry! sa jag och klumpen i magen växte.
- Så du älskar Jasmine? frågade Niall som fortfarande såg shockat på mig.
- Ja , men du får inte säga det. Vill att det förblir vår hemlighet! sa jag och han nickade.
- Men Danielle då?
- Jag gjorde slut med henne igår! sa jag och Niall tittade nu ledset på mig.
- Kan vi inte dra någonstans? Vi har ju 2 veckor ledigt nu, vi tar en sissta minuten? frågade han och det kändes som en riktigt bra idé. Slippa att se Jasmine och Harry. Slippa allt drama.
.
- Var vänlig och sätt på er era säkerhetsbälten så landar vi snart på Mallorca, hoppas ni haft en trevlig resa. Sa piloten.

You stole my heart - Del 24

Jag kom innan för dörren och pappa satt och jobbade vid köksbordet.
- Hej! sa han och reste sig upp.
- Hej!
- Vad är det det? frågade han och pekde på min handled. Jag tog fram den och visade.
- en tatuering.
- Vad fan har du gjort?! skrek han.

- Tatureat mig? sa jag.
- Utan att fråga mig först?! skrek han igen.
- Det är ju inte precis min förtsa tatuering! sa jag och visade honom min tatuering på dom 3 små fåglarna på min axel. sen visade jag min blomranka nere vid foten.
- Vad menar du med detta? Har mamma sagt ja till det? frågade han lite lugnare denna gången.
- Ja , och till mig tungpiercing och navlen. i läppen och ögonbrynet också fast dom har jag tagit ut för ett tag sen! sa jag och log.
- Jag tror jag behöver ta ett allvarligt snack med din mor! sa han argt.
- Ge dig jag är förfan 18 snart! sa jag irriterat.
- Ja precis SNART!
- Gubbjävel , jag har fan inte valt att bo här!! skrek jag och gick in på mitt rum. Jag smällde igen dörren och slängde mig på sängen. Dörren öppnades igen och Kajsa stod och flinade i dörröppningen.
- Vad är felet på dig din äckliga lilla fjortis?!?! skrek jag och hennes flin försvann.
- Gå och dö! det är ändå ingen som vill ha dig här. Inte din pappa , inte din mamma , inte Harry eller Liam eller någon av dom andra. Och absolut inte jag! sa och smällde igen dörren igen. Hennes ord var som skott i bröstet. Jag kämpade mig upp ur sängen och smög ut till köket. Jag öppnade pappas spritskåp och tog ut en full flaska bacardi. Sedan smög jag tyst in på mitt rum igen.
.
Flaskan va tom. Jag låg på badrumsgolvet omgiven av blod. Blodet kom från den handleden jag inte tatuerat. Jag hade gjort stora märken ända upp till armväcket. Jag kände inte min kropp längre. Jag kunde inte röra mig. Det gjorde inte ont fysikst. Men det känndes som någon stack knivar i mitt hjärta.
.
Han lyfte upp mig. Jag ville skrika att han skulle släppa ner mig. Att jag mådde bra. Att jag inte behövde någon hjälp. Att jag bara behövde ligga där och få känna mig värdelös. Men jag fick inte fram ett ljud. Han skrek på min pappa. Och han kom inrusande med Kristen och Kajsa tätt bakom. Pappa kollade förskräkt på mig. Alla tres ögon fylldes av tårar. Kristen tog upp sin telefon och gick ut ur rummet. Liam bar ut mig ur badrummet. Jag förtsod inte varför alla var så hysteriska. Det va några småsår. Det var inte så att jag höll på att dö.
- Jasmine hör du mig? frågade Liam medans tårarna rann ner för hans kinder. Jag ville svara ja. För jag hörde ju honom. Men då kom smärtan som en bomb. Jag skrek högt och vred mig i hans armar.
- Ta det lungt hjärtat , vi är här! viskade Liam i mitt öra. jag fick ur mig ännu ett skrik. Sen blev allt svart...

Till dig Wanja , Liam kommer in i novellen mer snart. Jag lovar!
Andra delen idag , vad tycker ni? :)
Kram!

You stole my heart - Del 23

Niall stängde dörren efter sig. Jag drog täcket över huvudet och skrek. Jag va tvungen att ta mig ur. Ta mig ur detta helvetet. men hur fan då? "Jasmine SVARA!! Vad ska jag göra utan min bästavän?" 13e smset från Harry. "kom hit..." svarade jag.

10 minuter senare stod Harry i dörröpningen. Hans ögon var rödgråtna. Han satte sig bredvid mig i den stora sängen.
- Vad hände?
- Jag vet inte...
- Vad är det mellan dig och Liam igentligen? frågade han och jag tittade ner.
- Inget. Fråga inte om de... Fråga ALDRIG om det! sa jag och la mig mot hans bröst. Han höll om mig och jag drog ín hans doft.
- Du är som en syster för mig, tänk skulle jag förlora dig.. Jag trodde jag skulle göra det idag...
- Harry , du kommer aldrig förlora mig! sa jag och han log lite. Det va Nialls förtjänst att Harry inte förlorat mig. Det va tack vare Niall som jag låg här omfamnad av min bästa vän.
- Vi ska nog inte.. ja du vet..mer! sa han och log lite generat.
- Nej jag tror inte det heller! sa jag och torkade bort tårarna som envisades med att rinna ner för min kind. Dörren öppnades och där stod Liam. Han ögon var rödkantade och jag stirrade på oss. Sedan vände han och gick lika fort ut igen.
- Liam!! FAAAN! skrek jag och dunkade huvudet i en kudde.
- Vad va det där? frågade Harry och kollade shockat på mig.
- Det är nog bäst du går nu...
- Snälla stäng inte ute mig! sa han och tittade ledsamt på mig.
- Harry..
- Ja ja ring om du ångrar dig! Sa han och gick ut. Nu var jag helt ensam igen. Vad fan skulle jag ta mig till. Det kanske va bäst att bara bryta kontakten med killarna. Men skulle det behövas. Skulle jag behöva bryta kontakten med min bästa vän och min kärlek. Jag klarade inte av att vara hemma så jag gick ut.
.
Jag gick länge längs gatorna. Det va inte så mycket folk ute och jag brydde mig inte om dom som va där. Jag kom fram till en tatueringssalong. Utan att tänka gick jag in där.
- Hej jag vill tatuera mig! sa jag till den sjukt tatuerade killen bakom disken.
- Ja det brukar dom flesta som kommer in hit vilja ha. Sa han och flinade lite.
- Mm när har ni tid?
- Vi har en tid just nu , så om du har bestämt vilken du vill ha så kan vi göra den nu! sa han och log.
- Den! sa jag och pekade på en bild på väggen.
- Då kan du följa med här! sa killen och gick bakom ett skynke till en brits.
.
-Tack så mycket! sa jag och gick mot kassan. Killen som visat mig vägen till britsen satt nu och ritade bakom disken.
- Hej ! sa jag och han tittade upp.
- Hej , hur blev den? frågade han och jag sträckte fram handen.
- Så!
- Snyggt , det blir 180 £ sa han och jag tog fram mitt kort.
- Va det klart nu? frågade jag när jag dragit kortet.
- Yes , du är över 18 va? frågade han och jag log.
- Nepp bara 17! sa jag och gick ut. Jävla idiot som frågade mig det efter jag gjort tatueringen. Vad skulle han göra? Ta bort den?
.
Jag kom innan för dörren och pappa satt och jobbade vid köksbordet.
- Hej! sa han och reste sig upp.
- Hej!
- Vad är det det? frågade han och pekde på min handled. Jag tog fram den och visade.
- en tatuering.
- Vad fan har du gjort?! skrek han.


You stole my heart - Del 22

- Varför går det inte?
- För att jag har legat med Harry!! skrek jag och sprang ut ur köket och in i vardagsrummet.  Tårarna sprutade och när jag kom in tittade alla killar förvånat på mig. Skit , dom hade hört vad jag sa. Jag sa inget utan sprang ut i hallen , jag drog snabbt på mig mina skor och öppnade dörren.
- Jasmine vänta.. sa Harry som stod bakom mig.
- Jag kan inte Harry...

- Jasmine seriöst kom tillbaka! vi kan lösa det. Vad det än är! sa han och tittade mig rakt i ögonen.
- Nej det kan vi inte. För detta är fel! sa jag och slet mig loss från Harry. Jag sprang ner för trappan och ut på gatan. Jag sprang och sprang och sprang. Jag visste inte vart jag skulle ta vägen. Vem jag skulle vända mig till. Det fanns ingen här. Elvira var i sverige och jag kunde inte säga något till Harry. Allt var förstört. Jag hade sabbat allt. Till slut gick jag i alla fall hem. Jag gick in på mitt rum och svarade inte när pappa och Kristen hälsade. Jag låste dörren efter mig och gick in i badrummet. Jag öppnade översta lådan och tog fram ett sylvast rakblad. Jag satte den mot armen precis bredvid det förra ärret.
- 1, 2, 3! mumlade jag men jag drog inte bladet. Jag kunde inte. utan jag slängde de i vasken och sjönk ihop i en hög på badrummsgolvet. Jag vet inte hur lång tid jag låg där. Några timmar, kanske en dag? jag vet inte. Det kändes som huvudet skulle sprängas och som om jag skulle spy upp hela magsäcken.
.
Det knackade lite lätt på badrummsdörren. Jag orkade inte svara men dörren öppnades ändå. Niall kom in och jag orkade inte äns bry mig. Han sjönk ner bredvid mig utan att säga något.
- Jag har försökt ringa dig! sa han.
- Du är inte den enda! fick jag fram. Mobilen hade ringt minst 100 gånger. Liam hade ringt , Hrry hade ringt Niall hade ringt till och med Zayn och Louis hade ringt. Men jag hade inte svarat..Inte orkat.
- Jag vet..
- Vad gör du här? Jag har sabbat allt. Harry kommer aldrig mer vilja se mig. Jag har förstört för Liam...
- Harry vill inget häldre än att träffa dig! Han är helt förstörd.
- Det spelar ingen roll. För jag har förstört allt! Sa jag och tårarna som jag trodde var slut började rinna igen. Niall kramade om mig.
- Jag förstår inte vad som har hänt , och du behöver inte berätta. Men du måste lösa detta Jasmine! Sa han och jag skakade på huvudet.
- Niall , jag har gjort bort mig!
- Du kan lösa det! sa han och log lite.
- Nej.. det kan jag inte.
.
Niall stängde dörren efter sig. Jag drog täcket över huvudet och skrek. Jag va tvungen att ta mig ur. Ta mig ur detta helvetet. men hur fan då? "Jasmine SVARA!! Vad ska jag göra utan min bästavän?" 13e smset från Harry. "kom hit..." svarade jag.

får jag 20 kommentarer på detta inlägget LOVAR jag er MINST 2 delar imorn :)

You stole my heart - Del 21

- God morgon snygging! sa han och drog ner mig i soffan.
- Haha godmorgon! Sa jag och han kramade mig.
- Ska vi hitta på något idag? frågade han och jag tänkte efter.
- Visst , men vad?
- One Tree Hill maraton i vår lägenhet? Louis har alla boxar! sa han och log stort.

Vi kom in i lägenheten och hörde massa ljud från vardagsrummet. Vi gick in och tog av oss skorna och sedan fortsatte vi till köket.
- Cola? frågade han och jag nickade. Han kastade burken till mig och tog en till sig själv. Vi gick in i vardagsrummet och där satt Zayn, Louis , Niall och Liam. Liam mötte min blick men vände snabbt ner den igen. Mem jag fortsatte att kolla , jag hade inte gjort fel. Eller jo det hade jag...
- Tja killar! sa Harry och slängde sig i soffan.
- Hej! sa Niall utan att vända blicken från tvn. Jag satte mig tyst i soffan och tittade ner. Harry la amren om mig och jag såg hur Liams blickar drogs till oss. Dom andra var helt inne i spelet och märkte inte hur spänd stämmingen var. Liam reste sig och gav mig en menande blick. Sedan försvann han in i köket. 2 minuter senare reste jag mig.
.
- Vad fan tror du att du håller på med?! sa jag högt men inte så högt att killarna i andra rummet hörde. Han tittade ner.
- Jag har gjort slut med Danielle.
- Asså du kan inte bara göra så  mot din flickvä..du har vadå? sa jag shockat.
- Jag har gjort slut med Danielle..
- Jag hörde vad du sa, men varför?!
- för din skull... sa han med blicken klistrad på golvet.
- Du sket i att säga att du har tjej och nu har du gjort slut med henne på grund av mig?! Kan det blir mer fel? sa jag ilsket och han tittade upp. Tårarna stod högt upp i båda våra ögon.
- Förlåt Jasmine.
- Liam , varför?! Nej , nej , nej det här går inte! sa jag och satte mig på en stol. Jag tittade tomt ut i luften. Hur skulle jag förklara att jag haft sex med Harry flera gånger under natten.  Hur skulle jag förklara att jag inte kunde blir kär. Att jag inte ville få mitt hjärta krossat.. igen. Att jag inte kunde trilla tillbaka till mina problem.
- Varför går det inte?
- För att jag har legat med Harry!! skrek jag och sprang ut ur köket och in i vardagsrummet.  Tårarna sprutade och när jag kom in tittade alla killar förvånat på mig. Skir , dom hade hört vad jag sa. Jag sa inget utan sprang ut i hallen , jag drog snabbt på mig mina skor och öppnade dörren.
- Jasmine vänta.. sa Harry som stod bakom mig.
- Jag kan inte Harry...

Kommer kanske idag

Jobbar på en del nu , men har helt tappat fantasin. Så det kan ta ett tag innan jag får upp det. Men jag hoppas att det kommer upp idag.
.
Hoppas ni hade en bra julafton igår och fick mycket fint!
.
Kram på er!

You stole my heart - Del 20

Hade det varit för ett år sen hade jag gått ut med det direkt. För sån äcklig bitch va jag då. Men inte nu , något hade förändrat mig. Eller rättare sagt någon. Harry.
- Jag måste dra nu , sa Liam och reste sig upp.
- Men vi hänger med va , killar? sa Niall och reste sig upp han med. Zayn och Louis nickade men Harry skakade på huvudet.
- Stannar här ett tag! sa han och dom andra nickade och gick ut

Så fort Niall stängt dörren vände jag mig om och kysste Harry.
- Vänta , detta kommer inte förstöra våran vänskap va? frågade Harry och jag skakade snabt på huvudet. Sedan böjde han sig ner och kysste mig igen. Hans händer letade  sig än en gång in undet min tröja. Fast denna gången drog han av den. Han kysste mig ner över halsen och på nyckelbenet. Jag rös till samtidigt som jag la mig ner. Han låg över mig och jag hjälpte honom va med sin tröja. Sedan knäppte jag upp min behå och Harry formade sin hand runt mitt vänstra bröst.
.
30 minuter senare låg vi tätt intill varandra i soffan. Vi båda andades hög samtidigt som vi fnissade lite.
- Så Jasmine , vad är vi igentligen? frågade Harry och jag log.
- Har du sett filmen "Friends with benefits" ? frågade jag.
- Ja.
- Vi är som dom! sa jag och skrattade lite.
- Så det betyder att vi kommer bli kära sen? sa han och log stort.
- Nej , inte den delen! sa jag och blinkade med ena ögat. Jag vände mig om och slöt ögonen. Här låg jag naken tätt intill min bästavän. Och mitt hjärta tillhörde någon annan. Och han hade flickvän. Kunde detta bli värre?
- JASMINE!!! skrek Kajsa. Japp det kunde bli värre och det blev det precis. Jag han precis rycka till mig ett täcke innan hon slet upp dörren.
- Vad?! sa jag irriterat
- Oj , haha stör jag? sa hon. Hon va riktigt full och kunde knappt stå på benen.
- Eh.. nejdå inte alls! sa jag ironiskt. och hon flinade sitt äckliga flin.
- Har ni kvar något vin? frågade hon.
- Nej , och du ska fan inte ha mer! sa jag.
- Någon som haft ett dåligt ligg! sa hon och smällde igen dörren. Jag tittade förvånat på Harry som såg helt häpen ut. Sedan brast vi båda ut i gapskratt. Jag kunde inte sluta.
.
Jag vaknade innan Harry. Han låg och snarkade lite tyst. Jag tog mig försiktigt ur hans grep och gick och duschade. Sedan gick jag in i gaderoben. Det blev ett svart linne ett par korta jeans shorts och en vit kofta. Och ifall vi skulle gå ut fick det bli Jeffery campbell skorna till. Jag gick tillbaka in i sovrummet och Harry hade vaknat.
- God morgon snygging! sa han och drog ner mig i soffan.
- Haha godmorgon! Sa jag och han kramade mig.
- Ska vi hitta på något idag? frågade han och jag tänkte efter.
- Visst , men vad?
- One Tree Hill maraton i vår lägenhet? Louis har alla boxar! sa han och log stort.

Del 20 dagen då Louis Tomlinson fyller 20 år. Och detta är min julklapp till er!
Så ett stort Grattis till vår Boo Bear. Bomba nu twitter med grattis till vår stora kille!
och till slut GOD JUL PÅ ER ÄLSKADE NI!

You stole my heart - Del 19

- För att jag har lovat mig själv att inte bli kär , och jag är farligt nära på att bli det!

Jag tittade i hans ögon och såg hur ledsen han blev.
- Förlåt.. sa jag och vände mig om. Jag gick ut ur rummet och in på toaletten. Där lät jag tårarna rinna. Jag kunde inte hejda dom. Varför? Varför va allt så svårt? Så komplicerat och helt jävla in i helvetes fel.
- Här kan jag ju inte sitta! mummlade jag och torkade bort tårarna. Sedan kollade jag mig i spegelen för att försäkra mig om att man inte såg att jag gråtit. Jag tog en djupt andetag och gick mot mitt rum. Jag öppnade dörren och där satt dom alla och spelade tv-spel.
- Jasmine är i mitt lag! skrek Louis och jag skrattade.
- Det är hon inte alls! sa Harry och klappade på den lediga platsen bredvid honom.
- För att göra det enkelt så är hon i mitt lag! sa Zayn och drog ner mig bredvid honom.
- Har jag ingen talan alls? frågade jag och dom började skratta.
- Nej! sa Harry och log stort. Jag tog ett vinglas från bordet som jag antog va mitt. Jag drack upp hela och Louis fyllde på det igen.
- Liam, du verker helt nere. Saknar du Danielle? frågade Niall och titta på Liam.
- Eh..va? svarade han och jag försökte möta hans blick. Vem fan va Danielle?!
- Ja , ni har ju inte träffats på rätt länge. Sa han och la armen runt Liam.
- Ja , jag saknar henne väl! sa han och tittade ner.
- Vem är Danielle? frågade jag och log mitt största fejkleende.
- Åh det är Liams tjej , dom har varit tillsammans i över ett år! sa Zayn och log.
- Jaha vad gulligt! sa jag och reste på mig. Jag satte mig bredvid Harry och tog hans hand.
- Du sover här inatt va? viskade jag i hans öra och han nickade. Jag log och tog en stor klunk av vinet.
- Dissade du mitt lag nu? frågade Zayn och försökte se sårad ut. Alla började skratta utom Liam.
- Haha ja, Harry är så dålig så han behövde mig mer! sa jag och Harry tittade förolämpat på mig medans dom andra vek sig av skratt. Sedan började han kittla mig. Jag skrek av skratt.
- Harry skärp dig! fick jag fram.
- Säg att jag är bäst i hela världen!
- Harry är sämst i hela världen! sa jag och han kittlade mig mer.
- Säg det! sa han och skrattade.
- Okej  okej,  Harry är bäst i hela världen. Han släppte mig och jag slog honom på armen.
- Vad var de där bra för? sa han och tog sig lite för armen samtidigt som han skrattade lite.
- Du är elak! sa jag och log. Men hela tiden snurrade "Danielle" och "Liams flickvän" runt i mitt huvud. Vad fan höll han på med? Han hade tjej och sedan kysste han mig. Tänk om hon fick reda på det? Tänk om typ något fan eller någon fick veta att Liam kysst mig. Då kunde det gå illa för Liam. Och inte bara Liam utan även hela One Direction. Vad fan skulle jag göra? även om jag va sjukt arg på Liam så ville jag inte att något sådant skulle förstöra för honom. Hade dte varit för ett år sen hade jag gått ut med det direkt. För sån äcklig bitch va jag då. Men inte nu , något hade förändrat mig. Eller rättare sagt någon. Harry.
- Jag måste dra nu , sa Liam och reste sig upp.
- Men vi hänger med va , killar? sa Niall och reste sig upp han med. Zayn och Louis nickade men Harry skakade på huvudet.
- Stannar här ett tag! sa han och dom andra nickade och gick ut.

You stole my heart - Del 18

där stod stod han. Mellan Zayn och Niall. Han tittade mig i ögonen i vilket kändes som en evighet fast bara va några sekunder. Jag kramade dom, Liam sisst.
- Pappas och Kristens rum om 10! viskade jag i hans öra.

Vi gick föbi köket och killarna hälsade lite snabbt på Kajsas kompisar. Sedan gick vi in på mitt rum. Killarna hade med sig pizzorna och även några flaskor vin till. Vi satte oss i soffan och började äta.
- Jasmine , har du vinglas någonstans? Frågade Louis.
- Yes , i köket sa jag och han försvann ut.
- Kommer snart! sa Liam och försvann ut han med. Jag, Zayn Niall och Harry satt kvar och efter bara några minuter kom Louis tillbaka med sex stycken vinglas. Han hällde upp till alla och jag tog några klunkar.
- Ska bara kolla till Kajsa och hennes kompisar lite , ni kan sätta på en film eller spela tv-spel så länge! sa jag och dom nickade.
.
Jag öppnade dörren och där stod Liam vid fönstret. Jag fick bita mig i läppen för att inte hoppa på honom. Han va så sjukt snygg. Jag tog ett djupt andetag för att säga något när han vände sig om.
- Liam ja... Han böjade sig ner och kysste mig. Jag rös i hela kroppen när jag besvarade den. Hans varma tunga letade sig in i min mun och jag la amrarna om honom. Han drog mig närmre sig så att vi stod så tätt som möjligt.
- Liam vänta! sa jag och han tittade in i mina ögon.
- På? sa han och skrattade lite.
- Vadå på? sa jag förvirrat.
- Vänta på vadå? sa han och jag skrattade lite men kännde mig dum.
- Vi kan inte göra det här! sa jag och han tittade snabbt ner.
- Varför? mumlade han och jag kände hur tårarna brände bakom ögonen.
- För att jag har lovat mig själv att inte bli kär , och jag är farligt nära på att bli det!..

Här är en kort del , men det kommer en till idag. Jag lovar!
Kram på er!

Dålig uppdatering.

Super ledsen för den dåliga uppdateringen , men jag har som sagt varit på skidsemetser och inte haft tillgång till dator så mycket. Men imon lovar jag er att det kommer MINST 2 delar. Så kika in här imon!
.
Och jo föresten så blir jag suuuuper glad av att ni kommenterar. Och fortsätt gärna med att komma med idéer!
.
Kram på er! 

You stole my heart - Del 17

Harrys perspektiv. (senare på kvällen)
- Louis , du måste komma hit nu!!!! skrek jag i telefonen



- shiit vad här han? sa han stressat.
- Nej ingenting , tänkte bara höra om du hade lust att komma hit?
- är du dum i huvudet?! fan vad du skräms , men ja vi kommer nu!
- Vilka vi? svarade jag.
- Jag , Liam , Zayn och Niall! svarade han.
- Okej! sa jag sedan och la på.
- Kommer dom andra killarna också? frågade Jasmine.
.
Jasmines perspektiv
Han nickade och jag kände en klump i magen. Liam skulle komma hit. Jag hade erkänt hur kär jag va i honom och sen kysst Harry. Hur fan skulle detta bli? och hur fan tänkte jag?
- Så kul! sa jag och tvingade fram ett leende. Harry tittade skeptiskt på mig , han såg igenom mitt fejkade leende. Men jag hade tur, för han frågade inte utan började istället babbla på om annat.
.
- Jasmine lyssnar du? frågade han och jag avbröts i mina tankar.
- Nej .. förlåt! sa jag och tittade lite skamsett på honom.
- Jag frågade hur många polare din syrra skulle ha! fortsatte han.
- Kalla inte henne min syrra , och jag vet inte! sa jag lite irriterat. Jag vet inte varför jag blev irriterad på Harry. Han hade ju inte gjort något fel.
- Sluta va så sur hela tiden! sa han och tittade på mig.
- Förlåt.. sa jag och gav honom en kram. Det plingade till i Harrys mobil och han log.
- Killarna är här nu , dom bad oss komma och öppna! sa han och vi båda reste oss upp. Jag öppnade min dörren och kände en rök och spritblandad doft. När jag kom ut i köket satt där ett tio-tal tjejer. I mitten satt Kajsa med en cigg mellan fingrarna.
- Kajsa för helvete! du kan inte röka här inne! sa jag och gick fram till henne. Jag tog ciggen och fimpade den i en ölburk.
- Ey , vad fan gör du! gapade hon. Men jag lyssnade inte utan gick till några fler tjejer som satt och rökte. Jag fimpade alla och sedan stirrade jag ilsket på dom.
- Om jag ser en till röka här inne åker ni alla ut, fjortisar! sa jag och vände mig om mot dörren. Där stod Harry coh småflinade lite.
- Säg inget! sa jag och han log.
- Det ska jag inte! sa han och puttade till mig. Sedan öppnade han dörren och där stod stod han. Mellan Zayn och Niall. Han tittade mig i ögonen i vilket kändes som en evighet fast bara va några sekunder. Jag kramade dom, Liam sisst.
- Pappas och Kristens rum om 10! viskade jag i hans öra.

Tråkig del och dålig skriven. Men hoppas ni gillar det alla fall !

You stole my heart - Del 16

Hissen började åka men när vi kom till våning fem började hissen hoppa upp och ner , lamporna blinkade och till slut stannade hissen och lamporna släcktes..

Jag grep snabbt tag i Harrys hand och han skrattade lite.
- Sluta skratta detta är inte alls roligt! sa jag irriterat med han fortsatte bara skratta.
- Du är väldigt söt när du är rädd  , eller ja det lilla man ser nu! sa han och jag log lite. Jag såg hans läppar komma närmre mina. Han pressade dom mot mina och jag kände hur det pirrade i magen. Jag besvarade kyssen och hans tunga snuddade vid min.
- Det behöver inte vara något mellan oss , men vi kan ju alltid mysa lite! sa Harry och vi båda började asgarva. Sedan drog jag hans huvud närmre mitt och kysste honom igen. Allt inom mig skrek nej. Liam , Liam, Liam  snurrade det runt i hjärnan när jag stod där och kysste Harry. Men ändå så slutatde jag inte. Det va som om kroppen satt fast och läpparna ihop limmade med Harrys. Jag ville sluta men det gjorde jag inte. Utan jag fortsatte kyssa honom. Hans händer letade sig in under tröjan och under behån. Plötsligt sattes lamporna på och hissen började åka igen. Vi båda fnissade lite. Jag rättade till tröjan som hade hamnat fel och likadant med behån. Hissedörren öppnades och där stod pappa och Kristen.
- Hej på er! sa Kristen och log.
- Hej! svarade Harry trevligt. Jag suckade och drog honom i armen.
- Vi ska bort så vi tänkte låta Kajsa ha lite vänner här! sa Kristen vänligt och jag nickade. Sedan gick jag in i lägenheten och stängde dörren efter mig. I köker satt Kajsa och pratade i telefon. När hon såg oss avslutade hon genast samtalet.
- Heej Harry! sa hon med smörig röst.
- Hej! svarade han.
- Jo jag ska ju ha lite kompisar här och jag tänkte...
- Du tänkte att Harry och killarna kunde vara med? svarade jag snabbt.
- Precis! sa hon och log.
- Då tänkte du fel , dom vill inte hänga med sånna fjortisar som ni! sa jag och gick mot mitt rum. Hur kunde hon äns fråga det? Hur patetisk va hon igentligen?
- Du vänta , ska ni dricka? frågade jag och hon nickade.
- Ge mig en flaska vin och et packe cigg så lovar jag att inte säga till pappa och Kristen.
- Det skulle du aldrig göra! sa hon och flinade lite. Jag tog upp min mobil och slog pappas nummer. Jag visade henne det sen satte jag telefonen mot örat.
- Okej , okej! sa hon precis innan pappa svarade.
- Hej Jasmine svarade han.
- Hej , jag tänkte bara kolla om du lagt pengar till mat! frågade jag.
- Ja , ligger 500 kr i köksskåpet!
- okej , tack! sa jag och la på. Jag tog pengarna ur skåpet och sedan gick jag till Kajsas rum. Jag gick rakt in och tog flaskan och paketet som hon höll i händerna.
-Tack! sa jag innan jag smällde igen dörren.
.
- Det blir pizza och vin ikväll! sa jag när jag öppnade dörren till mitt rum. Harry som satt på sängen sken upp i ett stort leende. Sedan gick jag ut på balkongen och tände en cigg. Jag drog ner röken långt ner i lungorna och kände att ångesten över hela denna Liam-Harry grejen släppte lite.
.
Harrys perspektiv. (senare på kvällen)
- Louis , du måste komma hit nu!!!! skrek jag i telefonen.

...

Kommer kanske bli dålig upptaderinge fram tills på torsdag pga att jag ska iväg , men jag tror att jag har tillgång till dator där så ska försöka lägga upp minst två delar fram tills dess. Jag hoppas ni fortstter följanovellen ändå. Sen vill jag bara säga att jag blir så sjukt glad av alla snälla komentarer och det gör mig så peppad på att skriva mer. Så fortsätt med det!
.
Btw, ni får jätte gärna komentera vad ni vill ska hända eller någon idé som ni har så kanske jag kan få in det i novellen.
Kram på er !

You stole my heart - Del 15

- Jag ... är kär i dig! sa han och tittade upp och rakt in i mina ögon. Det blev som en chock för mig. Av allt jag hade förberett mig på kom detta som en bomb. Jag kände mig snurrig och helt mållös.
- M..e..e..n va?
- Det är därför jag unviker dig , att se dig och Harry tillsammans  är inte precis vad jag vill! sa han. Men istället för att svara böjde jag mig över stolen och kysste honom. Han mjuka läppar fomade sig runt min och han besvarade kyssen...

- Nej , nej nej! sa jag när vi avslutat kyssen. Vad gör jag , jag kan inte vara kär i min bästa väns vän! sa jag och reste mig upp och gick fram och tillbaka.
- Så ..du är också eh.. kär i mig? sa Liam nervöst.
- Sen första gången jag såg dig! sa jag med oro i rösten. Sedan tårkade jag de tårar som hade runit ner för kinden och gick ut till Harry.
- Ska vi gå eller? frågade jag och han nickade.
- Hejdå killar! sa jag tyst och sedan gick jag ut med Harry tätt bakom mig. Jag kunde inte hejda tårarna och jag gick fort. Harry sprang ikapp mig och tog mig i armen.
- Jasmine , vad är det? sa han och jag slog ner blicken.
- Inget!
- Men jag är inte blind! sa han nästan argt.
- Men lyssna på mig när jag säger att det inte är något! skrek jag.
- Asså ibland undrar jag fan vad som är fel på dig! skrek han tillbaka.
- Åh nej det där sa du inte! sa jag och vände på klacken. Jag kände hur han drog mig i armen och drog in mig i en kram.
- Förlåt... Jag menade inte det! sa han och jag la huvudet mot hans bröst.
- Förlåt själv! sa jag.
- Kan vi inte skita i filmen och åka hem till dig istället? frågade han och jag nickade. Det va inte särskilt långt så vi började gå. Harry tog mig i handen och så gick vi hela vägen hem.
- Harry , du är som en bror för mig. Fast vi inte har känt varandra överdrivet länge så förstår du mig som ingen annan! sa jag och log lite.
- Hörde jag just Jasmine säga det där?! sa han och spärrade upp ögonen.
- Haha kul! sa jag och boxade honom på armen.
- Jag måste nypa mig i armen och se om jag drömmer! sa han och nöp sig själv hårt i armen. Han kved till och vi båda började asgarva.
- du är speciell Jasmine , inte som alla andra tjejer. Du står på dig , spelar inte dum och är kaxig! precis som en tjejer ska vara! sa han och kramade mig. Jag log när han sa det.
- Okej nog med kännslor nu! sa jag och gick in i lobbyn. Vi gick in i hissen och jag tryckte på rätt våning. Hissen började åka men när vi kom till våning fem började hissen hoppa upp och ner , lamporna blinkade och till slut stannade hissen och lamporna släcktes...


You stole my heart - Del 14

1 månad senare.
Livet hade väl inte varit det bästa den senaste månaden precis. Kajsa hade varit allmänt störd i huvudet. Daniel hade flytat ut ur lägenheten. Jag undvek Kristen och pappa så mycket jag kunde. Jag och Harry hade spenderat all hans lediga tid tillsammans. Det hade gått rykten om att vi va tillsammans med Harry hade förnekat det på intervjuer och sånt. Liam hade inte pratat så mycket med mig sen den kvällen han följde med mig hem. Och det gjorde ont. För jag hade den känslan kvar varje gång jag såg honom. I början va den läskig och jag viste inte vad det var med mig. Men ju mer jag hade tänkt på det insåg jag att jag var kär i honom...Riktigt jävla kär.

Jag gick mot studion där Harry och killarna va. Där stod mycket fans utanför och jag suckade lite. Inte för att jag inte förstod varför som stod där. Killarna gjorde ju bra musik och allt men snälla , kunde dom inte låta killarna va när dom jobbade? Men samtidigt visste jag att fansen betydde allt för killarna. Utan fansen fick dom inte hålla på med det dom gjorde. Jag kom närmre och Paul stod utanför och pratade i telefon. Han såg mig och vinkade och sedan pekade han på bakvägen. Jag började gå dit. Killen som stod vid bakdörren kände igen mig och släppte in mig.
- Heeeeeeeej! skrek Harry och kom springandes mot mig. Han lyfte upp mig och snurrade ett varv.
- Haha heej! sa jag och han satte ner mig. Zayn kom fram och gav mig en kram och likaså Niall och Louis. Men inte Liam, han stod kvar en bit bort. Jag gick fram till honom.
- Kan vi prata? frågade jag och han nickade. Vi gick in i ett annat rum och satte oss i vars en fotölj.
- Okej Liam , vad har jag gjort för fel? sa jag och jag hade samlat mig så länge för att våga prata med Liam.
- Inget... svarade han och tittade ner.
- Jo det är det , ända sedan du drog från mig i lägenheten har jag varit som luft för dig! sa jag.
- Du är allt annat än luft för mig!
.
Harrys perspektiv.
- Vad är det med dom två igentligen? frågade Louis.
- Asså jag har inte en aning , dom verkar inte precis gilla varandra! sa Zayn.
- jag förstår inte hur man inte kan gilla Jasmine! sa jag och tittade ner. Det känndes inte bra att två av mina bästa vänner inte tyckte om varandra.
- Asså jag är hungrig.. sa Niall och alla brast ut i skratt.
- Niall , vart kom det ifrån? skrattade Louis.
- Jag är alltid hungrig! sa Niall och log stort.
- Men vi drar och äter när Liam kommer , ska ni med Harry? sa Zayn.
- Nej vi ska dra och kolla bio! svarade jag och log.
- Asså seriöst , är det ingenting mellan er? frågade Niall och jag skakade på huvudet.
- Bara alldra bästa vänner! sa jag och killarna nickade. Dom hade frågat en miljon gånger men dom fick alltid samma svar. Jag hade aldrig berättat om kyssen för någon av dom. Jag ville berätta men samtidigt inte. Det kändes som jag gjorde fel , jag menar vi berättade ju allt för varandra. Samtidigt va det ju ingen big deal.
.
Jasmines perspektiv.
- Så kan du berätta för mig vad det är? sa jag och kände att jag höll på att börja gråta.
- Jag ... är kär i dig! sa han och tittade upp och rakt in i mina ögon. Det blev som en chock för mig. Av allt jag hade förberett mig på kom detta som en bomb. Jag kände mig snurrig och helt mållös.
- M..e..e..n va?
- Det är därför jag unviker dig , att se dig och Harry tillsammans  är inte precis vad jag vill! sa han. Men istället för att svara böjde jag mig över stolen och kysste honom. Han mjuka läppar fomade sig runt min och han besvarade kyssen...

You stole my heart - Del 13

30 minuter senare hoppade jag in i en taxi och bad taxi-killen köra till Harrys och Louis lägenhet.

- Hej! sa Harry när han öppnade dörren. Han böjde sig ner och gav mig en kram.
- Hej! sa jag glatt.
- Du verkar glad idag , hänt något speciellt? frågade han och log.
- Nej , bara det att jag slapp Kajsa imorse! sa jag och vi båda log.
- Så vad ska vi hitta på idag? frågade Harry och gick in i köket. Jag följde efter och satte mig på en av dom höga stolarna.
- Jag vet inte , kan vi inte baka? Frågade jag och han sken upp.
- Jo, sockerkaka? frågade han och jag nickade. Vi tog fram alla grejer och började blanda ihop smeten.
- Vad fan gör du?! utbrast jag när Harry kastade en hand full med mjöl på mig. Han asgarvade och jag tog mjölet från honom. Jag kastade lika mycket på honom och det tog inte lång tid innan mjölkriget va igång på riktigt. Han kom upp bakom mig och kramade mig samtidigt som han mulade mig med mjöl. Vi hörde hur Dörren öppnades och in i köket kom Liam och Louis.
- Hej! sa Harry. Liam mötte min blick sedan vände han och gick.
- Hej Harry! sa Louis glatt sedan gick han efter Liam.
- Vad va det där om? frågade Harry och jag ryckte på axlarna. Sedan tog jag mjölet och hälde det som va kvar i påsen över honom.
- Det där ska du få för! sa han och började kittla mig.
- ASSÅ HARRY JAG DÖR ! skrek jag samtidigt som jag höll på att kvävas av mina skrattanfall. Jag vände mig om och kom nära Harry , alldeles för nära. Han böjde sig ner och kysste mig och jag besvarade den. När jag förstod vad vi höll på med avslutade jag snabbt kyssen.
- Förlåt.. sa Harry och jag log lite.
- Det är okej , bara det inte händer igen sa  jag och kramade honom.
- Det kommer det inte sa Harry och log så som bara han kan.
.
1 månad senare.
Livet hade väl inte varit det bästa den senaste månaden precis. Kajsa hade varit allmänt störd i huvudet. Daniel hade flytat ut ur lägenheten. Jag undvek Kristen och pappa så mycket jag kunde. Jag och Harry hade spenderat all hans lediga tid tillsammans. Det hade gått rykten om att vi va tillsammans med Harry hade förnekat det på intervjuer och sånt. Liam hade inte pratat så mycket med mig sen den kvällen han följde med mig hem. Och det gjorde ont. För jag hade den känslan kvar varje gång jag såg honom. I början va den läskig och jag viste inte vad det var med mig. Men ju mer jag hade tänkt på det insåg jag att jag var kär i honom...Riktigt jävla kär.


Kort del tyvärr , men vad tycker ni? :)

You stole my heart - Del 12

Jag råkade sätta ner klacken i en springa i marken. Jag föll rakt fram och landade på näsan.
- Hur gick det? frågade Liam när han kom springande från bilen.
- Bwra! sa jag. Det va svårt att prata med allt blod rinnande från näsan. Bra där Jasmine! Du skämmer ut dig det första du gör!
- Det ser inte så bra ut! sa han och skrattade lite.
- Men jag klawar mig!  sa jag och han tittade skeptiskt på mig.
- Låt mig följa med upp och hjälpa dig?

Jag tittade skeptiskt på honom och han log lite.
- Asså du behöver nog stoppa blodet snart! sa han och jag tittade ner på klänningen och såg att den va alldeles blodig. Utan att tänka mig för drog jag av bandaget från handleden och satte det mot näsan. Jag såg hur Liam tittade på mina sår och jag reste mig snabbt upp.
- Tack för skjutsen då!.. sa jag och började gå snabbt mot dörren. Vad fan höll jag på med?! jag kunde ju inte bara springa ifrån honom. Jag vände mig snabbt om och såg att Liam stod kvar.
- Kommer du? frågade jag och han tittade häpet på mig. Men sedan kom han gåendes. Vi kom upp i lägenheten och Liam tittade med stora ögon.
- oj..Du är visst rik! sa han och jag skrattade lite.
- påmin mig inte , kom! sa jag och drog honom i armen in på mitt rum. Han satte sig på sängen och jag gick in på toaletten för att skölja av mig blodet. Jag drog av mig klänningen och böjde mig ner över vasken.
- Liam , kan du ta en handuk till mig? skrek jag och han kom in i badrummet.
- Var är dom då? frågade han.
- I skåpet under den andra vasken sa jag och han gick dit.
- Här! sa han och jag vände mig om snabbt. Han stod alldeles bakom mig så när jag vände mig om stod vi så nära så om jag räckte ut tungan skulle den nudda honom. Utan att tänka ställde jag mig på tå och våra läppar möttes...nästan.
- JASMINE!! skrek någon och kom rakt in i mitt rum och in på toaletten. Jag tog snabbt ett steg bak innan Kajsa kom inrusande.
- Jas..åh hej! sa hon när hon såg Liam.
- Hej! sa han och kollade på klockan. Oj klockan är ganska mycket. Jag borde nog gå nu. Hejdå Jasmine! sa han och slank ut ur badrummet.
- Vad vill du? frågade jag smatidigt som jag torkade mig med handuken.
- Du kanske inte ska springa och dejta kändisar när du ser ut som du gör. Och folk kan ju få reda på dina ja..Problem! sa hon och flinade lite.
- 1, jag dejtar ingen kändis. 2, Du ska ta och skita i mina problem och mitt utseénde och fixa ditt eget istället! Stick nu! sa jag och hon stod kvar.
- Varför skulle jag gå för att du säger det? sa hon med kaxig röst.
- För att du är patetisk och yngre och borde veta din plats! sa jag och gick mot henne. Hon vände och gick mot dörren och smällde igen den efter sig.
.
Mobilen ringde och jag öppnade sagta ögonen. Jag trevade efter mobilen bredvid sängen och fick tillslut tag på den.
- Hej.. sa jag med världens morgonröst.
- Hej, Väckte jag dig? frågade Harry och jag log lite.
- Nejdå inte alls! sa jag ironiskt och vi började skratta.
- men jag är ledig idag så kan inte du komma hit så kan vi hitta på något? frågade han.
- Jo visst , är där om en och en halv timme! sa jag och han skrattade.
- Tjejer asså!..
- Ja ja tyst med dig nu , vi ses sen! sa jag och la på. Jag hoppade ur sängen och kände mig för en gångs skull morgonpigg. Jag tog en snabb dusch sen gick jag in i gaderoben för att välja kläder. Det blev ett bar korta jeans shorts, vitt linne och en svart kavaj. Sedan gick jag ut i köket där Daniel satt. Han var den ända jag tålde i min "nya" familj.
- Frukost? frågade han och jag nickade. Jag satte mig ner mitt imot honom och började bre en macka.
.
30 minuter senare hoppade jag in i en taxi och bad taxi-killen köra till Harrys och Louis lägenhet.

Läs gärna mina kompisars Novellblogg om Harry! wefoundlove.blogg.se
Funkar det inte att tryck på den så kopiera bara länken ! :)

You stole my heart - Del 11

Har hänt:
- Har du träffat Liam innan? frågade han.
- Nej! ljög jag...

Jag vet inte varför jag ljög om det. Jag hade faktiskt ingen aning. Men Harry verkade ändå tro mig så det va lugnt. Han satte på tvn och vi satte oss i hans säng. Harry hade glömt att vi skulle spela tv-spel och jag orkade inte påminna honom. Vi satt och kollade ett avsnitt av One Tree Hill och när det va slut kom nöjesnyheterna upp. Jag tittade lite halft och helt plötsligt kom det upp en bild på mig och Harry hand i hand.
- Haha vad söta vi är! sa Harry och jag började gapskratta. Den patetiska tjejen på tv babblade på om Harry's nya "flickvän" och vi skrattade hela tiden.
- Hur fort gick inte det? sa Harry och log sådär sött.
- Harry jag ljög innan! sa jag och han tittade förvånat på mig.
- Om vadå? sa han nästan lite sårat.
- Jag har visst träffat Liam innan , eller jag gick in i honom samma dag som vi träffades på starbuck. Och jag vet inte vad det är med mig men varje gång han tittar på mig känner jag mig så svag.
- Jaha.. sa Harry och nu såg det ut som all luft hade gått ur honom.
- Vad Harry?
- Eh.. nej men skit samma! sa han och log stort. Jag kunde inte annat än att le jag med. Han la armen om mig och vi fortsatte kolla tv.
.
Jag vaknade av att min mobil ringde. Jag såg att det va pappa och jag klickade bort honom. Både jag och Harry måste ha somnat eftersom tvn fortfarande stod på. Jag kollade klockan och såg att den va över två på natten. Jag tog mig försiktigt ur Harrys grepp och gick upp. Jag hittade en penna och en bit papper och jag skrev att han skulle ringa mig när han vaknade. Sedan smög jag ut i hallen och satte på mig skorna.
- Vill du att jag kör dig? jag hoppade till och vände mig om. Där stod Liam.
- Eh..asså.. det behövs inte! sa jag och försökte le lite halft.
- Jo du ska ju inte gå hem så sent! sa han och tog sin jacka. Jag följde lydigt efter honom och satte mig i bilen.
- Så du och Harry dejtar? frågade han och startade motorn.
- Nej , bara vänner. savared jag.
- Bra.. vart ska vi? frågade han och jag sa namnet på gatan där jag bodde. Vad menade han med att det va bra? det pirrade lite i magen när jag tänkte på att han hade sagt så. Fast jag kanske tolkade det helt fel. Han kanske tyckte det va bra at Harry inte dejtade mig. Han kanske inte ville att Harry skulle dejta en sån ful tejej som jag.  Han körde mig hem och släppte av mig.
- Hejdå , tack för att du körde mig! sa jag och hoppade ur bilen. Jag råkade sätta ner klacken i en springa i marken. Jag föll rakt fram och landade på näsan.
- Hur gick det? frågade Liam när han kom springande från bilen.
- Bwra! sa jag. Det va svårt att prata med allt blod rinnande från näsan. Bra där Jasmine! Du skämmer ut dig det första du gör!
- Det ser inte så bra ut! sa han och skrattade lite.
- Men jag klawar mig!  sa jag och han tittade skeptiskt på mig.
- Låt mig följa med upp och hjälpa dig?..

You stole my heart - Del 10

Har hänt:
- Killar vi har besök! sa han och alla vände sina blickar mot mig. Det va då jag mötte ett par bruna ögon. Exakt samma ögon jag mött två dagar tidigare.

Liams perspektiv.
Jag mötte hennes ögon. Den kaxiga tjejen som kommit in i rummet var nu borta. Jag kunde inte tolka hennes blick. Men hon såg nästan lite rädd ut. Som om hon inte viste vad som hände.
- Killar detta är Jasmine , ja Louis du har ju redan träffat henne! sa Harry och log stort.
- Zayn! sa Zayn och sträckte fram handen.
- Liam! sa jag när hon tagit Zayn i handen. Det gick en stöt genom min kropp vid hennes beröring. Jag tittade i hennes ögon men hon vek snabbt ner sin blick.
- Hade ni trevlig på eran dejt? frågade Louis
- Middag med vän! rättade Harry och alla började skratta utom Jasmine. Hon stod fortfarande och tittade ner i marken.
- kalla det avd ni vill! sa han och blinkade med ena ögat.
- Haha kul Louis! sa Harry och kastade en kudde på honom.
- Ska ni kolla film med oss? frågade Niall som kom in i vardagsrummet med en chipspåse i högsa hugg.
- Nej vi ska spela tv-spel , kom! sa Harry och tog hennes hand och dom försvann ut.
- Kände du henne på något sett? frågade Zayn och jag vände blicken från Jasmine till honom.
- Eh..Vad menar du?
- Asså Liam vi är inte blinda! sa Louis och började skratta.
- Hon blev plötsligt väldigt blyg när hon såg dig! sa Zayn och jag tittade ner.
- Jag sprang nog in i henne häromdagen.
.
Jasmines perspektiv.
Jag kände Liams blickar i ryggen. Jag ville så gärna vända mig om och möta hans blick. Även om känslan jag fick när jag mötte dom gjorde mig rädd så var den samtidigt spännande. Vad hände med mig? Vad gjorde Liam som gjorde mig så osäker? Vi kom in i ett rum och Harry stängde dörren bakom sig.
- Okej Jasmine ,  vad hände? sa Han och jag tittade ner.
- Inget..
- Haha jag är inte blind. Du blev helt plötsligt blyg och osäker! sa han och jag skrattade lite.
- Helt ärligt vet jag inte vad som hände.
- Har du träffat Liam innan? frågade han.
- Nej! ljög jag...

Kort del , men jag hade skrivit mycket mer men sen råkade jag radera hela delen. men mindre är bättre än inget , right?
Kram!

You stole my heart - Del 9

Har hänt:
- Och det andra saken du ska lova mig är att du aldrig berättar detta för någon! sa jag och han nickade igen.
- Jag lovar!
- Detta är inte saker jag berättar för vem som helst. Det är bara min bästa vän hemma som vet allt detta. sa jag och han log lite.
- Och nu vet dina andra bästa vän! sa han och nu log jag lite.

- Tack för att du lyssnar Harry! sa jag och han log.
- Tack för att du berättar. Svarade han.
- Haha du är inte så jobbig som jag trodde! sa jag och vi båda började skratta.
- Du är inte så elak som du verkade första gången vi träffades.
- Jag vet faktiskt inte varför jag är så. Jag tror det är mitt skydd. För att ingen ska se vem jag är och hur sårbar jag igentligen är. sa jag och kände hur tårarna brände bakom ögonen.
- Du har varit med om mycket , det är inte konstigt att du är så! sa han och log lite. Men jag kunde inte le. Jag hade aldrig berättat detta för någon på detta settet. Elvira viste ju allt men hon hade ju varit med mig igenom allt. När ja berrättade allt samtidigt insåg jag verkligen hur mycket jag skadat mig själv. Tårarna började rinna och Harry reste sig upp och gick runt bordet till mig. Han kramade mig och det kändes skönt att han inte frågade.
- Vet du vad som alltid får mig på bättre humör? frågade han och jag skakade på huvudet.
- Tv-spel! sa han och jag började skratta lite. Han torkade bort mina tårar och jag log lite.
- Kom! sa han och tog min hand. Jag visste att det aldrig skulle bli något mellan oss och därför brydde jag mig inte heller om att vi gick där och höll handen. Jag hade bara träffat Harry tre gånger men det fanns något hos honom som fick mig att känna mig viktig. Han fick mig att känna mig behövde och uppskattad. Vilket jag inte känt på hur länge som helst.
- Där! sa Harry och pekade på ett hus. Där bor jag och Louis! Det lång inte så långt bort och det gick snabbt att gå dit. Harry öppnade dörren för mig och vi gick mot hissen. Han tryckte på våning tre och hissen började åka. Vi kom in i lägenheten och hörde skratt och skrik från vardagsrummet.
- Vill du ha en cola? frågade Harry och jag nickade. Jag sparkade av mig skrona och följde efter honom in i köket. I köket stod en kille med halva huvudet inne i kylen.
- Niall! sa Harry högt. En hög smäll hördes.
- Aj som fan! sa han. Du kanske inte ska skrämmas så! sa han och Harry började skratta. Niall hade slagit huvudte i hyllen över honom och nu stod han och kliade sig i bakhuvudet.
- Niall detta är Jasmine! sa Harry och Niall log mot mig.
- Hej, vill du ha en cola? frågade han och jag nickade.  Han gav mig en burk och vi fortsatte in i vardagsrummet. Där satt Louis med två andra killar.
- Killar vi har besök! sa han och alla vände sina blickar mot mig. Det va då jag mötte ett par bruna ögon. Exakt samma ögon jag mött två dagar tidigare.

You stole my heart - Del 8

Har hänt:
- Hej jag heter Ed! sa han och jag log.
- Jo jag vet. sa jag och han log stort.
- Är du ett fan? sa han och log ännu större.
- Det kan man väl säga! sa jag och blev lite röd om kinderna.
- Här din Ipad! sa Harry och sträckte fram den till mig.
- Tack , det va trevligt att träffa dig Ed! sa jag och vände. Jag tog min varma choklad och började gå mot dörren.
- Jasmine! hörde jag någon ropa efter mig och jag vände mig om. Harry kom springandes och jag skrattade lite.
- Jag vet att du inte fått en så bra bild av mig , man kan jag inte få bjuda ut dig?...

- Nja , jag vet inte Harry... sa jag.
- Kom igen. Bara så jag får bort den dåliga bilden du har av mig. Bara som vänner? sa han och log stort.
- Okej, men bara som vänner! sa jag och la betoningen på bara.
- Bra , klockan 7 imorgon. Jag vet att det döljer sig en väldigt fin tjej under ditt hårda skal!  sa han och blinkade med ena ögat. Sedan gick han. Jag ångrade mig direkt men det va lika bra att göra det.  Men det som gjorde att jag tvekade så mycket va killen jag sprang på igår. Han va så speciell på något sätt.
.
Dagen efter.
Jag kom ut ur duschen och gick in till min gaderob. Och för första gången slog det mig att jag inte hade en aning om vad man skulle ha på sig. Skulle man ha någon jätte fin långklänning eller kanske jeans och en söt blus. Eller skulle man ha en gullig liten klänning?
" Vart ska vi , vad ska man ha på sig?" jag skickade snabbt iväg smset till Harry och väntade på svar. " något fint , men inte för fint!". Jag skrattade lite åt svaret och tittade igenom kläderna Kristen hade köpt åt mig eftersom jag tvekade på att jag hade något dugligt med hemmifrån. Jag hittade tillslut en brun klänning med öppen rygg. Jag förstod inte riktigt vad jag höll på med. Varför sa jag ja till detta? Jag ville vara arg och deprimerad. Men i Harrys sällskap var jag inte det. Fast jag ville.
.
Vi skulle mötas utanför starbucks och tio minuter innan hoppade jag in i en taxi. Jag sa till chafören vart jag skulle och han började köra. Det va en varm kväll så jag behövde ingen jacka. Bilen saktade in och jag betalade och hoppade ur. Harry stod utanför i ett par chinos, en t-shirt och en svart kavaj med vit kant.
- Hej sa han och skulle precis böja sig ner för att krama mig.
- Hej! sa jag och vek snabbt undan.
- Ska vi gå? sa Harry som såg lite häpen ut.
- Ja! sa jag och vi började gå. Harry visade mig vägen till en mysig liten resturang. Den va ganska tom och vi satte oss vid ett bord för två. Vi beställde maten och kyparen gick iväg.
- Okej Harry varför?
- Vadå varför? sa han förvånat.
- Varför bjuder du ut mig? Jag är elak och dryg så jag förstår verkligen inte varför.
- Du är intresant, du är inte som någon annan tjej jag träffat. Svarade han.
- Jag är så ointresant man kan bli..
- Inte för mig! sa han och jag log lite.
- Okej du ska få veta. Men jag vill att du ska lova mig två saker.
- Vad som helst.
- Först vill jag att du lovar att du aldrig kommer bli kär i mig? sa jag och han nickade.
- Okej. Men varför? sa han.
- För att jag inte klarar  av något sådant nu! sa jag. Sedan berättade jag allt för Harry. Om mina självmordsförsök. Mitt alkohol beroende. Att jag skadade mig själv och att min familj va en enda stor röra. Han satt tyst hela tiden när jag berättade och nickade på passande ställen.
- Wow! va det enda han fick ur sig när jag va klar.
- Och det andra saken du ska lova mig är att du aldrig berättar detta för någon! sa jag och han nickade igen.
- Jag lovar!
- Detta är inte saker jag berättar för vem som helst. Det är bara min bästa vän hemma som vet allt detta. sa jag och han log lite.
- Och nu vet dina andra bästa vän! sa han och nu log jag lite.

You stole my heart - Del 7

Har hänt:
- Hej det är Jasmine! sa jag när han svarade.
- Åh hej! svarade han.
- Kan vi träffas imorgon så jag kan få tillbaka min Ipad? frågade jag.
- Ja visst , på samma ställe som idag?
- Ja klockan 1 !
- Okej då ses vi då! sa han och jag nickade och kom på mig själv att han inte kunde se mig.
- Mm hejdå! sa jag och la på.

.
Jag vakande av att någon spelade jävligt hög musik. Jag tittade på klockan och såg att den va 12.
- Shit! sa jag och flög upp ur sängen och in i mitt privata badrum. Jag satte igång duschen och tog av mig kläderna.  Efter tio minuter va jag klar. Jag gick ut och tittade vad som fanns i badrumsskåpen. I det ena fanns det fullt med hårprudukter , boddylotions , ansiktrskrämer och andra sånna grejer. I den andra låg det massor med smink. och i det tredje låg det Plattång , locktång och en fön. Jag satte i fönen i uttaget och började föna håret. När jag va klar med det gick jag ut för att sätta på mig lite kläder. Jag tittade ut och såg att det va ganska regningt och grått ute. Jag gick in i gaderoben och till min förvåning stod Kajsa där.
- Men vad fan håller du på med?! skrek jag och hon hoppade till.
- Jag tänkte att jag kunde låna lite av dina kläder. Sa hon stöddig.
- Jaha , men då tänkte du jävligt fel. Ut! sa jag högt.
- Vad fan är ditt problem? frågade hon.
- Du. Du är mitt fucking jävla problem. Sa jag och det blixtrade i hennes ögon.
- Ursäkta , hörde jag rätt din jävla slampa! sa hon och nu vad det jag som blev riktigt arg. Jag tog ett steg närmre och tog tag i hennes tröja.
- Om du inte är ute ur mitt rum inom tio sekunder går det fan illa för dig! sa jag och såg hur rädd hon blev. Hon slet sig loss och sprang ut. Jag satte på mina underkläder och sen ett par slita jeans och en vanlig vit långärmad tröja. Till det tog jag ett par svarta klackar om en svart väska. När jag va klar med mina kläder gick jag och sminkade mig lite lätt.  Jag satte ner väskan på skrivbordet för att knyta ett snöre som gått upp på skon när jag märkte att där låg en nyckel. Jag prövade den i dörren och till min fördel så fungerade den. Så jag gick ut ur rummet och låste efter mig.
- Jag drar nu. Sa jag till pappa som satte och jobbade med sin dator i köket.
- Okej , jag tänkte att vi kanske kunde göra något sen. Du och jag? sa han och jag tittade på honom med ett höjt ögonbryn.
- Nja eller inte! sa jag och gick ut. Men istället för att gå den här gången tog jag en taxi. Efter fem minuter va taxin framme och jag betalade honom och hoppade ur. Jag såg att Harry satt inte på Starbucks och jag gick in. Jag beställde en varm choklad och gick mot bordet där Harry och en orangehårig kille satt. När killen vände på sitt huvud drog jag efter andan så häftigt att jag satte saliv i halsen. Jga började hosta någon sjukt mycket och Harry kom fram och bankade mig i ryggen.
- Tack! sa jag när jag hade slutat hosta.
- Varsegod , Jasmine detta är Ed och Ed detta är Jasmine! sa Harry och Ed nickade.
- Hej jag heter Ed! sa han och jag log.
- Jo jag vet. sa jag och han log stort.
- Är du ett fan? sa han och log ännu större.
- Det kan man väl säga! sa jag och blev lite röd om kinderna.
- Här din Ipad! sa Harry och sträckte fram den till mig.
- Tack , det va trevligt att träffa dig Ed! sa jag och vände. Jag tog min varma choklad och började gå mot dörren.
- Jasmine! hörde jag någon ropa efter mig och jag vände mig om. Harry kom springandes och jag skrattade lite.
- Jag vet att du inte fått en så bra bild av mig , man kan jag inte få bjuda ut dig?...

You stole my heart - Del 6

Har hänt:
Vem va denna killen? Och varför hade jag blivit helt stum när jag såg honom. Jag va inte den tjejen som blev kär. Jag blev aldrig kär i någon. Visst , det va många killar som hade hängt efter mig och Elvira och visst hade jag haft en del förhållanden. Men det va inte min grej. Jag hade prövat med hur många killar som helst men blev alltid lika trött på dom varje gång.
- Skärp dig Jasmine! mummlade jag till mig själv. Jag bettede mig som en barnunge..

Jag kom in i lägenheten och sparkade av mig mina skor.
- Åh Jasmie du är hemma , kom så äter vi! sa Pappa.
- Inte hungrig. sa jag och gick förbi honom in på mitt rum. Jag drog av mig tröjan och blev livrädd när jag hörde att någon öppnade dörren.
- Är det en riktig tatuering? frågade Kajsa som stod i dörröppningen.
- Mhm savarde.
- Gjorde det inte ont att göra den , och hur vågade du pierca tungan? sa hon och satte sig på sängen.
- Nä, det va väl bara att våga.
- vad har du gjort på armen? frågade hon och jag blev så irriterad på henne.
- Kan du sluta fråga eller?!
- Asså kom inte hem till oss och tro att du kan bestämma. Här är det mina regler som gäller! sa hon och reste sig upp.
- Ja visst snorunge! sa jag och hon gick ut och smällde igen dörren hårt efter sig. Jävla äckliga fjortis tänkte jag och drog på mig en av pappas tröjor. Det knackade på dörren och jag suckade.
- Kom in! skrek jag och dörren öppnades försiktigt.
- Jasmine snälla ge dom en chans! sa pappa när han kom in i rummet.
- Jag har fan inte valt det här pappa , jag vill fan inte ha några nya syskon. Jag vill ha min pappa! sa jag ilsket.
- Vad har jag gjort för fel? Varför är du så här? var är den Jasmine som är min dotter? frågade han med en sårad röst.
- Hon försvann precis som du gjorde för två år sen!
- Jag har aldrig försvunit!
- Så vad kallar du detta då? Flyttar till ett helt nytt land och byter ut mig och Emil med två nya barn.
- Du och Emil kommer alltid först.
- Ja för det visar du ju så mycket , du vet säkert inte äns att han har flyttat till stockholm! skrek jag.
- Jo det vet jag! sa han.
- Gå ut! sa jag och han vände.
- Jasmine, du är min dotter och jag älskar dig! sa han och stängde dörren.
.
Jag satte mig i sängen och tog upp min dator. Jag loggade in på twitter och såg att jag hade sjukt mycket mentions i form av "OMG Harry tweetade dig" osv. Vem va Harry? jag skrollade ner lite och såg att någon Harry Styles hade skrivt till mig. " Hej Jasmine , du glömde din Ipad på cafét. Du kanske vill ha tillbaka den?" stod det. Juste ja det va ju han jobbiga killen på starbucks. Jag gick in på hans profil och till min stora förvåning hade han över en miljon följare. Då slog det mig. Det va ju Harry Styles från one Direction. Inte för att jag brydde mig särskilt mycket. Jag va inget fan precis och hade bara hört dom på Nrj någon gång. Men nu visste jag i alla fall vart jag hade sett honom. Och hur fan kunde jag glömma min Ipad. Den va ju inte liten precis. Jag gick in på mina medelanden och såg att han hade skrivit sitt nummer till mig.
.
- Hej det är Jasmine! sa jag när han svarade.
- Åh hej! svarade han.
- Kan vi träffas imorgon så jag kan få tillbaka min Ipad? frågade jag.
- Ja visst , på samma ställe som idag?
- Ja klockan 1 !
- Okej då ses vi då! sa han och jag nickade och kom på mig själv att han inte kunde se mig.
- Mm hejdå! sa jag och la på.
__________________________________________________________________________________________________
Del 6 nu , vad tycker ni
vem av killarna tror ni det kommer handla om?
Och för er som inte förstår vem Emil är så är dte Jasmines bror :)

Svar :)

Får frågor om jag inte kan skriva på engelska när dom pratar. Jag är ledsen men jag suger verkligen på engelska. Och det skulle ta mig sjukt lång tid att skriva en del då. Så jag skriver allt på svenska och uppdaterar så mycket jag kan. Jag är ju också bara en som skriver på denna bloggen så det är ganska mycket att skriva. Men jag älskar det jag gör och tycker det är jätte kul. och sen blir jag super glad av alla snälla komentarer.
Kram på er! x

You stole my heart - Del 5

Har hänt:
- Din dator står föresten under skrivbordet, vi ses sen då! sa hon och stängde dörren. Jag gick fram till skrivordet och under där stod en oöppnad macbook air. Jag suckade lite. Alltid det finaste tänkte jag ironiskt  samtidigt som jag började öppna förpackningen.

Jag gick långt. Jag va bara tvungen att ränsa tankarna. Jag hade fått två nya syskon precis. Det kändes sjukt på alla sätt.
- Aj shit! utbrast jag när jag råkade slå handen i en lyktstolpe. Jag tittade ner på bandaget och det hade bildadts en stor röd fläck där. Men jag var för långt hemmifrån för att vända. Så jag kavlade ner tröjan så att den döljde. Sen fortsatte jag tills jag kom till en gata med ett starbucks café och lite affärer. Jag bestämde mig för att gå in på starbucks och köpa en kaffe. När jag kom in var där ganska mycket folk så jag fick vänta ett tag på att beställa.
- Hej , en ice coffe tack! sa jag när jag kom fram. Tjejen bakom kassan log överdrivet stort mot mig.
- Något att äta till den? frågade hon och jag skakade på huvudet. Jag betalade och gick sedan och satte mig vid ett av borden. Jag la upp fötterna på stolen bredvid och tog upp min Ipad. Jag gick in på twitter och såg att Elvira hade tweetat för 3 minuter sedan "Nu är jag forever alone, kom tillbaka Jasmine!" stod det och jag fick lite ont i magen när jag läste det. Jag fortsatte med att kolla lite bloggar och annat när det blötsligt stod någon framför mig.
- Hej ursäkta , men skulle vi kunna få sitta här? frågade en kille i min ålder. Kanske något är äldre.
- Eh.. ja visst... sa jag och tog ner mina fötter och dom båda killarna satte sig. Den ena killen hade brunt lockigt hår och den andra rakt. Jag kände igen killen med lockigt hår fruktansvärt mycket men jag kunde inte placera honom.
- Hej jag heter Harry! sa den killen som inte frågat om dom fick sitta där.
- Jasmine! sa jag kort och återgick till min Ipad. Jag va inte där för att skaffa nya vänner. Jag va där för att jag var hopplös och oduglig.
- Är du från London? frågade den andra som inte presenterat sig.
- Nej , sverige..
- Åh sverige , därför du är så söt! sa han och jag tittade äcklat på honom.
- Ja man ser i alla fall att du inte är från sverige! kontrade jag snabbt.
- Ohh Louis , det gick inte så bra! sa Harry och fskrattade högt. Louis som killen hette blev röd om kinderna och tittade ner.
- Eh ja det va trevligt att träffas! sa jag ironiskt och reste mig upp. Dom skrattade lite och Harry mummlade ett "hejdå". Åh vad jobbiga. Trodde jag skulle slippa den sortens killar här i London. Men tydligen var dom exakt lika dana här som i sverige.
.
Jag hade kommit en bit och var i min egna värld när jag plötsligt gick in i någon.
- Åh gud förlåt! sa en lång kille med brunt håt.
- Mm mumlade jag och tittade upp i hans ögon. Det var något som hände. Något blixtrade till i mig. Han tittade djupt in i mina ögon och jag stod helt stilla i flera sekunder. Sen kom verkligheten tillbaka och han sa förlåt igen och gick. Jag stod kvar ett tag och tittade efter honom innan jag insåg hur löjlig jag nog så ut. Så jag började gå mot lägenheten igen. Det kändes så sjukt. Jag hade aldrig känt den känslan innan. Den va obehaglig men samtidigt pirrande skön. Vem va denna killen? Och varför hade jag blivit helt stum när jag såg honom. Jag va inte den tjejen som blev kär. Jag blev aldrig kär i någon. Visst , det va många killar som hade hängt efter mig och Elvira och visst hade jag haft en del förhållanden. Men det va inte min grej. Jag hade prövat med hur många killar som helst men blev alltid lika trött på dom varje gång.
- Skärp dig Jasmine! mummlade jag till mig själv. Jag bettede mig som en barnunge...

You stole my heart - Del 4

Har hänt:
Nu var det dags. Dags att säga hejdå till mitt liv här. Och hejdå till min bästa vän.
- Hejdå! sa jag och la armarna om henne. Vi började båda gråta och vi stod så hur länge som helst.
- Jasmine du måste åka nu! sa mamma till slut och jag släppte Elivira.
- Hejdå bästavän...

planet landade och jag reste mig upp. Jag tog min handväska som låg i sätet bredvid och gick mot utgängen som en av flygvärdinnorna hade öppnat. När jag kom ut stod en limousin parkerad där.
- Åh inte en till. Mumlade jag för mig själv när jag gick ner för trappan. Utanför stod pappa i kostym och bredvid honom stod en smal blond tjej i höga klackar. Jag antog att det var kristen.
- Hej älskling! sa pappa när jag kom fram. Han kramade mig men jag kramade inte till baka. När han slutat krama mig skulle jag sätta mig i bilen men då sträckte Kristen fram handen för att hälsa. Men jag gick förbi den och hon tittade häpet på mig.
- Ge henne lite tid! viskade pappa alldeles för högt till henne. Hon nickade förstående och vi satte oss i bilen. Så fort chaffören började köra satte jag på musik i mina lurar. Jag satte på The A team av Ed Sheeran. Om det va någon som fick mig på bättre humör var det Ed och hans musik. Jag höjde volymen och kollade ut genom fönstret på ett soligt London. Det enda som va positivt med att jag flyttat va att jag kanske hade chansen att se Ed någon gång och så.
.
Jag såg att pappa pratade med mig och jag drog snabbt ut hörlurarna.
- Vi är framme! sa han. Jag nickade till svar och hoppade ut ur limmon. Jag stod framför ett jätte stort våningshus. Jag stirrade på det tills pappa och Kristen kom ut.
- Våning 10! sa hon och jag nickade. Pappa gav mig en nyckel och jag gick in i lobbyn.
- God eftermidag! sa receptionisten. Jag sket i att svara henne också. Jag tryckte på nummer 10 och hissen började åka. När jag kom till våningen fanns där bara en dörr. Så jag satte i nycklen i den och öppnade. Det va inte en lägenhet utan det va en hel våning. Och ut mot staden var där fönster från golvet till taket. Våningen va ljus och fräsh. Jag gick runt för att hitta mitt rum. jag kom in i en koridor med 3 dörrar. På ena sidan va där två dörrar. På den ena stod det Daniel och på den andra Kajsa. Jag antog att det va mina nya så kallde syskon. På andra sidan fanns där bara en dörr och där stod det Jasmine med svart skrivstil. Det såg snyggt ut och jag undrade om inte pappa nämnt att Kristen va inredare när vi pratat i telefon någon gång.
.
Jag öppnade dörren och rummet var inrett i mörkgrått. En stor dubelsäng stod mot väggen och över den stod det "carpe diem" . Det stod 2 gråa fotöljer i ena hörnan och framför sängen stod där en stor tv. Det fanns även 2 dörrar till inne i rummet. Jag satte väskan på sängen och gick för att öppna en utav dörrarna. Bakom den döljde sig en stor " walk in closet". På ena sidan hängde alla mina kläder som jag haft med mig hemmifrån och på andra sidan hängde kläder jag aldrig sett förut.
.
- Jag viste inte vad du hade för klädsmak så jag köpte lite av varje , det du inte gillar kan du ju ge till Kajsa! jag vände mig om och Kristen stod och log i dörröppningen.
- Eh.. tack! sa jag och försökte le tillbaka.
- Dom kommer hem snart så du får träffa dom! sa hon.
- Va? vem? sa jag och hon skrattade.
- Daniel och Kajsa såklart. sa hon och skrattade lite till.
- Jutse jag. sa jag ointreserat.
- Din dator står föresten under skrivbordet, vi ses sen då! sa hon och stängde dörren. Jag gick fram till skrivordet och under där stod en oöppnad macbook air. Jag suckade lite. Alltid det finaste tänkte jag ironiskt  samtidigt som jag började öppna förpackningen.
.
2 timmar senare
- Jasmine kom! skrek pappa och jag reste mig. Jag stängde av datorn och gick ut i köket. Där stod en kille och en tjej. Killen som jag antog va Daniel va lång och brunbränd. Han hade lagom långt hår och super blåa ögon. Tjejen som atagligen var Kajsa var liten och smal. Hon hade långt blont hår och tittade skeptiskt på mig. Hon såg ut att vara något år yngre än mig.
- Hej syrran! sa Daniel och kramade mig. Det kändes konstig. Vi hade träffat varandra i mindre än en minut och har stod han och kramade mig.
- Eh.. Hej hej! svarade jag och han släppte mg.
- Kajsa! sa Kajsa och sträckte fram sin han. Hon hade ett äckligt fejkleende och jag kände hur hon granskade mig från topp till tå.
- Jasmine! svarade jag och gick förbi henne. Jag gick in på mitt rum och tog upp min väska där min Ipad låg. Jag hängde den över axlen och drog på mig mina skor.
- Jag går en runda! sa jag när jag gick förbi alla i köket.
- Vi äter klockan 7! svarade pappa.
- Jaja whatever! mumlade jag och smällde igen dörren.
____________________________________________________________________________________________________
Så vad tycker ni än så länge? Killarna kommer in snart!
Kram!

You stole my heart - Del 3

Har hänt
- Vad är det för fel på ett privat flygplan? frågade hon. Hon hade aldrig fattat varför jag hatade att vara så äckligt rik som vi var.
- Åh det känns så överklass. Varför skulle inte jag kunna flyga i ett vanligt flygplan som alla andra?..

sover du här? frågade jag och hon nickade.
- Klart jag gör , efter det som hänt och för det som ska hända! svarade hon.
- Vi får nog sova i ett annat rum , här är ju en del att välja mellan! sa jag och Elvira skrattade.
- Varför då? sa hon förvånat.
- För att allt som är här ska packas ner ju! sa jag och hon nickade.
- Juste ja , vad dum jag är! sa hon och vi började skratta.
- Men vad ska vi hitta på idag? min sissta dag i sverige på ett tag! sa jag och Elvira såg lite ledsen ut.
- Kan vi inte bara ha gossip girl maraton med glass och annat onyttigt? sa hon och jag log.
- Kommer snart! sa jag och reste mig upp. Jag va noga med att inte slå i handleden i något. Jag gick ner i köket där Bea stod och torkade av bordet.
- Hej Bea! sa jag glatt och hon tittade förvånat på mig.
- Eh hej Jasmine... sa hon med fördröjning. Jag brukade inte visa mig i huset. Och om jag gjorde det var jag nästan alltid arg eller full.
- Finns här någon glass? frågade jag och Bea nickade. Hon gick fram till frysen och tog fram en burk glass samtidigt som jag kollade i det stora skåpet där vi brukade ha lite onyttigheter. Jag tog fram en påse chips och en påse godis som mamma köpt hem. Jag tog fram en bricka och satte allt på den. Sen försökte jag lyfta upp den. Men jag tappade den direkt. Och smärtan högg i min handled.
- Låt mig hjälpa dig, det är ju trotts allt mitt jobb! sa Bea och log lite. Bea va kanske mellan 50 och 55. Hon hade jobbat som vår hushållerksa så länge jag kom ihåg.
Efter flera timmars gossipgirl låg vi båda utslagna i ett av dom många gästrummen.
- Jasmine, lova att aldrig glömma mig! sa Elvira trött.
- Hur skulle jag kunna glöma min bätsa vän? sa jag och skakade på huvudet.
- Godnatt! sa hon och släkte lampan som hängde över sängen.
- Godnatt! svarade jag och slöt mina ögon.
- Jasmine! hörde jag någon säga och jag öppnade ögonen. Där stod Elvira klar för att åka.
- Vi ska åka om en timme! sa hon sedan och jag reste mig sakta upp. Jag kände mig på ett sätt som en ny människa. Eller att jag kunde bli en. Det kändes som om jag kanske kunde lägga denna tiden bakom mig och starta om på nytt. Även fast jag avskydde att tanken på att jag skulle bo hos min pappa och hans nya tjej. Och för att strö salt i såret så hade hon även 2 barn. Jag viste ingenting om dom. Inte äns hur gamla dom va. Men ändå. Det känndes som om dom va jobbiga. Jag gick in min min stora garderob. Jag rotade fram en stor t-shirt, par shorts och en kofta. Sen drog jag på mig ett par höga strumper. inte förens på väg ut såg jag hur tom den var. jag fortsatte sedan in på toaletten och sminkade mig.
- Klar! sa jag när jag kom in till gästrummet igen.
- Bra , då går vi ner! sa Elvira och reste sig från sängen.
- Vänta jag har glömt mina skor! sa jag och sprang in på mitt tomma rum igen. Jag hade bett Bea att inte packa ner mina Jeffrey Campbell skor och det hade hon inte heller. Dom stod där på det tomma golvet. Jag drog dom snabbt på fötterna och sedan gick vi ner.
- Åh är ni klara, vad bra! sa mamma medan hon kollade skeptiskt på mig från topp till tå.
- Vad? sa jag irriterat.
- Kan du inte sätta på dig en av dom söta abercrombie klänningarna som jag köpte till dig för någon vecka sen? sa hon och jag skakade på huvudet.
- Nej jag trivs bra i det här! sa jag och hon nickade.
- Nåväl , Bilen står utanför och dina grejer flögs inatt så det är bara att åka nu! sa mamma och vi gick ut.
- Mamma seriöst en limmo? sa jag irriterat.
- Sätter er i nu! sa mamma och ignorerade mig. Jag och Elvira hoppade in i bilen och den började åka.
30 minuter senare stod vi på landningsbanan. Ett litet flygplan stod och väntade på mig. Vi klev alla ur bilen och vi såg piloten komma mot oss.
- Fru Lisén! sa han och skakade mammas hand. Hon skakade den utan att svara. Nu var det dags. Dags att säga hejdå till mitt liv här. Och hejdå till min bästa vän.
- Hejdå! sa jag och la armarna om henne. Vi började båda gråta och vi stod så hur länge som helst.
- Jasmine du måste åka nu! sa mamma till slut och jag släppte Elivira.
- Hejdå bästavän...

You stole my heart - Del 2

Har hänt:
Jag ville inte in på psyket igen. Det va det värsta jag visste. Och jag ville verkligen inte flytta till London. Till min pappa med hans äckliga nya fru och hennes barn. Blodet fortsatte rinna och jag kände mig ännu mer snurrig. Jag kunde inte kontrolera det. Plötsligt kände jag hur min kropp föll bakåt och jag kom närmre badkarskanten med mitt huvud....

När jag vaknade upp låg jag i min stora säng ner bäddad. Mamma satt på kanten och jag kände smärtan i bakhuvudet.
- Jasmine, ta tag i ditt liv nu! och gör det inte för min skull utan för din egen! sa hon och jag log lite. för första gången på hur länge som helst log jag mot min mamma.
- Skicka inte in mig på psyket! bad jag och mamma skakade på huvudet.
- Jag har pratat med din pappa , du flyttar dit. Redan imorgon! Sa hon och jag nickade. Jag vred mig under täcket och kände nu även smärtan i handleden. Jag drog upp den och såg ett stort bandage lindad runt den. Jag suckade för mig själv. Jag hade ju lovat mig själv att inte hålla på med sånt längre.
- Skrik om du vill ha något! sa hon och lämnade rummet. Som om hon skulle höra det tänkte jag. Jag tog upp min mobil och slog in Elviras nummer.
- Hej Älskling! svarade hon och jag log när jag hörde henne.
- Kan du komma hit igen, det har hänt igen! sa jag och jag hörde hur och sprang ner för trappan.
- Är där om 2! sa hon och la på. Jag la tillbaka telefonen på nattduskbordet och la mig ner igen. Huvudverken var ingen fara. Men smärtan jag kände i handleden va bara föt mycket.
10 minuter senare kom Elvira in rusande på mitt rum.
- Jasmine , du lovade! sa hon med tårar i ögonen.
- Förlåt... svarade jag och kände tårarna rinna ner för mina kinder. Elvira satte sig bredvid mig och kramade mig hårt. Elvira va den enda som viste allt om mig. Om mina självmordsförsök. Mina alkoholproblem och att jag skadade mig själv. Det gjorde ont att se att det inte bara var mig själv jag skadade när jag skar mig.
- Elvira , jag måste berätta en sak.. hon tittade upp på mig med mascara runt ögonen och ett förvånat ansiktsuttryck.
- Vad..?
- Jag ska flytta till pappa  ett tag. Mamma vill det.. Sa jag.
- Nej nej nej nej , vad ska jag göra utan dig? sa hon och jag fick så dåligt samvete. Det va mitt fel alltihopa.
- Förlåt Elvira.. sa jag och hon kramade om mig.
- Jag kommer och hälsar på dig så ofta jag kan! sa hon och jag log.
- Det är tur att jag har dig, bästa vän. Utan dig hade jag inte klarat det. Sa jag och nu va det Elvira som log.
- Lova mig att du aldrig gör om det , och håll det denna gången! sa hon och jag nickade.
- Aldrig mer! svarade jag. Det knackade på dörren och vi båda kollade upp. In kom mamma i en gul sommarklänning och en vit solhatt.
- Åh hej Elvira! sa hon och log.
- Hej Margareta! svarade hon och log tillbaka. Min mamma och Elvira hade alltid tyckt om varandra. Vilket jag inte förstod. Hur kunde någon tycka om mamma?.
- Jo Jasmine , Hushållerskan kommer att packa ner alla dina saker i kartonger och så flyger du klockan 12 imorgon.
- Mamma snälla säg att du inte har bokat ett privatflygplan! utbrast jag. Mamma log lite usäktande och jag stönade högt. Hon stängde dörren och Elvira tittade konstig på mig.
- Vad är det för fel på ett privat flygplan? frågade hon. Hon hade aldrig fattat varför jag hatade att vara så äckligt rik som vi var.
- Åh det känns så överklass. Varför skulle inte jag kunna flyga i ett vanligt flygplan som alla andra?..

You stole my heart - Del 1

Jag gick igenom grindarna till den stora herrgården jag kallade mitt hem. Jag äcklades av synen. Alla trodde att vår familj var så perfekt. Att allt löste sig bara för att man var rik. Men jag avskydde vår familj. Eller ja det som var kvar av den. Inget hade varit bra sen pappa flyttade. Jag hatade huset vi bodde i. Jag hatade min mamma som alltid skulle vara så fin och prydlig. Jag hatade hennes äckliga lilla chiwawa Elton. Men mest av allt hatade jag mig själv. När pappa flyttade till London för två år sen rasade allt för mig. Jag hade försökt ta mitt liv flera gånger. Men jag misslyckades alltid. Nu hade jag istället börjat dricka. Jag hade pengar till att festa varje dag. Min bror var igentligen den enda som förstod mig. Men han hade flyttat till Stockholm för några månader sen. Så nu va det bara jag, min mamma och alla som jobbade här kvar. Jag snubblade på mina höga klackar och hamnade i blommrabbaten bredvid uppfarten.
- Åh Jasmine, inte kan du ligga här! Sa Peter , vår trädgårdsmästare. Han var min favorit. Och han hjälpte mig alltid när inte min mamma gjorde det.
- Jo det kan jag , jag ska ligga här tills jag dör! Sa jag med ett högt stön.
- Kom nu , jag hjälper dig upp! Sa han och lyfte upp mig.
- Du luktar fortfarande sprit, här! Sa han och rotade i sin ficka. Han fick upp en blå halstablett och gav den till mig.
- Tack Peter! Sa jag och stoppade den i munnen. Jag började vingla in mot huset och när jag kom upp för stentrappan öppnade jag dörren. Jag gick in och smällde hårt i den.
- Nämen hur ser du ut? Vad har du på dig? Gå genast och byt om! Sa mamma när hon kom ut i den enorma hallen med Elton på armen.
- Käften kärring! Mumlade jag och började gå upp för trappan mot mitt rum. Jag slängde mig i sängen och somnade med kläderna på.
.
Jag vaknade av att mamma satt på sängkanten och strök mig över kinden. Jag ryckte till och hon log lite.
- Vi måste prata om en sak, sätt på dig lite kläder och kom ner! Sa hon och reste sig upp och försvann ut. Jag reste mig sakta och gick in i den stora garderoben som var äckligt full av kläder jag inte använde. Jag satte på mig ett par svarta mini shorts och ett svart linne. Sen gick jag ner och satte mig vid det stora bordet där det va uppdukat med massa bröd, pålägg , yoghurt , bär och annat man kunde tänka sig äta till frukost.
- Du kan inte ha det såhär Jasmine! Du förstör ditt liv. Du är bara 17 år gammal och du festar varenda dag. Jag har blundat för sanningen , men nu går det inte längre! Du har två val Jasmine! Antigen skickar vi in dig på psyket igen eller så får du flytta till din pappa ett tag!
- Vad fan är det du sitter och säger?! Skrek jag.
- Lugna dig , det är för ditt eget bästa!
- Du är för fan inte klok någonstans , jävla häxa! Skrek jag och reste mig upp så att stolen välte.
- Jasmine nu tar du och lugnar ner dig! Sa hon strängt men jag sket i det. Jag sprang upp på mitt rum och slängde mig på golvet.Tårarna sprutade men det sket jag i. Jag letade efter min sprit gömma under sängen. Hade mamma vetat att jag haft min gömma där han hon blivit ursinnig. Jag fick fram en Absolut Vodka päron. Jag skruvade av korken och vände botten upp. Jag kände hur den starka vätskan brände ner i min strupe. Det va min enda räddning. Spriten gjorde mig lycklig i ett par timmar. Sen när jag började nyktra till va det bara ett helvete igen.
Jag satt där på golvet ett par timmar. Spriten hade verkat och jag var riktigt full. Jag reste mig sakta upp och var nära på att ramla  tillbaka ner på golvet två gånger. Men till slut kom jag upp och jag började gå mot badrummet. Jag tog upp ett rakblad ur en av lådorna. Jag tyckte det va konstigt. Spriten brukade alltid hjälpa. Men inte idag. Jag satte bladet mot handleden och drog. Det blev ett långt djupt sår och blodet började rinna. Jag satte bladet på ett nytt ställe och drog igen. Fast den här gången hårdare. Blodet rann ännu mer från detta såret. Jag skönk ner på badkarskanten och kände hur allting snurrade. Jag ville inte in på psyket igen. Det va det värsta jag visste. Och jag ville verkligen inte flytta till London. Till min pappa med hans äckliga nya fru och hennes barn. Blodet fortsatte rinna och jag kände mig ännu mer snurrig. Jag kunde inte kontrolera det. Plötsligt kände jag hur min kropp föll bakåt och jag kom närmre badkarskanten med mitt huvud....
________________________________________________________________________________________________
Kommer finare design :)

RSS 2.0