Paus

Som ni kanske märkt har jag tagit en paus med novellen. Jag är värkligen ledsen för detta. Men jag kommer inte att  sluta. Men så länge är det en paus.
Kram!

You've got that one thing - del 16

Vi åt och skrattade och hade allmänt trevlig när det ringde på dörren. Jag gick för att öppna och när jag gjorde det stod Julia där. Det syntes lång väg att hon gråtit.
- Jag har ringt dig , sa han med grötig röst.
- Jag vet, men jag har sovit, svarade jag.
- Förlåt Abby, för allt jag gjort mot dig. Du förtjänar bättre.. Sa hon medans tårarna rann ner för hennes kinder. Jag tänkte först slänga igen dörren rakt i ansiktet på henne. Men då skulle jag sjukt till samma nivå som henne.
- Julia, det är inte så lätt.. sa jag och hon nickade.
- Jag vet.. och du ska veta att jag är så ledsen för det här... Jag visste att du inte skulle förlåta mig... Men du är en bra vän Abby och jag är världens sämsta.
- Ja du är rätt dålig just nu , sa jag och hon log lite halft.
- Jag bor hos Carl nu, ring när du vill! och förlåt! sa hon och vände sig om.
- Vi ses Julia, sa jag lite tyst och stängde dörren.


- Vem va det? frågade Zayn och la ner sin gaffel.
- Julia , sa jag och jag hade inte riktigt smält att hon faktiskt bett om ursäkt.
- Aha , svarade han och såg lite skamsen ut.
- Nej, det är okej att fråga! jag log mot honom och han log tillbaka.
- Vad ville hon? frågade Harry.
- Hon bad om ursäkt , kan vi inte hitta på något imorgon? typ picknick? frågade jag för att byta samtalsämne.
- Jo visst , vi är lediga imorn, sa Liam och log.
- Bra, ni fixar mat jag fixar dricka! sa jag bestämt och dom skrattade åt mig.
- Visst det blir bra!
.
Jag vaknade och för första gången på länge vaknade jag med ett leende på läpparna. Jag skuttade upp ur sängen och raka vägen in i duschen. Jag smorde in och rakade min kropp nogrant. Lika glad gick jag ur duschen och in i sovrummet igen. Jag tog på min matchande underkläder och ett par shorts med nitar på. På överkroppen satte jag på mig ett svart linne med vit text.
.
Jag gjorde en bra frukost till mig själv med ägg och bacon och åt den i lugn och ro. Sedan gick jag till barskåpet och hoppades på tur. Och det hade jag. Tre oöppnade falskor rött vin stod där. Jag packade ner två och öppnade en. Jag tog ett glas i väntan, Och ett till , och ett till. Killarna va sena och när dom väl kom hade jag nästan tömt vinflaskan.
- Hej boys! sa jag och fnissade.
- Redo att dra? frågade Zayn som inte märkt att jag va väldigt berusad. Jag tittade runt om kring honom och kunde inte se dom andra två.
- Är dwom ...nere i bilen? sluddrade jag fram.
- Nej dom kunde inte , så det blir bara du och jag! sa Zayn och tittade mistänksamt på mig. Jag log och tänkte inte mer på det.
- Hihi okejdå let's go! sa jag och gick vingligt fram till mina skor. Jag försökte i säkert fem minuter med att få på mig skorna. men det gick inte.
- Behöver du hjälp? frågade han och jag nickade tacksamt. Zayn skrattade och böjde sig ner , han snörade upp skorna och på nolltid satt dom på fötterna. Jag reste mig upp och insåg till min förskräckelse att han inte knutit dom.
- Zayn , kan du knyta osså? frågade jag och han skrattade ännu mer.
.
Skorna var knutna och vi satt på en filt vid en skogsdunge. Vi pratade , åt och drack vin. Eller ja Zayn drack vin. Han hade förbjudit mig att dricka mer. Men till slut blev vi rastlösa och gick en runda i skogen.
- Kom! sa Zayn och satte sig i gräset. Han pekade på platsen bredvid sig men jag var mer sugen på Zayn. Så jag satte i hans knä. Jag tittade djupt in i hans ögon och han såg lite besvärad ut.
- Jag vill inte att du ska göra något när du är berusad, sa han och tvekade.
- Jag är helt nykter nu! sa jag och böjde mig de sissta centimetrarna så att våra läppar möttes.

Förlåt kära läsare !

Förlåt förlåt förlåt , har bara inte orkat skriva sedan jag kom hem. Kommer bli ändring på det i veckan som kommer , så håll utkik!! Kram

RSS 2.0