I won't let these little things slip.

 

Taken - Del 11

 Vi hade stängt av tvn och snackat hela kvällen. Det va skönt med Zayn för han gjorde allt så lagom, han var inte så på som vissa killar är. Det va hur mysigt som helst att bara känna att han va nära och höll om mig. 
- Vem var det? viskade han. Hans ögon var fortfarande stängda.
- Emilia..

 
Jag vaknade och insåg att jag var ensam i soffan. Jag satte mig upp och hörde att det slammarde i köket. 
- Zayn , är det du? frågade jag.
- Ja , jag gör te! sa han och kom in med vars en kopp.  Jag tog imot den och drog sen stickade tröjan över händerna för att inte bränna dom. 
- Jag ska jobba snart.. sa Zayn.
- Ja , jag måste också hem! sa jag och log. 
- Jag ber Harry köra dig! Sa han och drog upp sin telefon ur jeansfickan.
- Det behövs inte.. Sa jag lite generat. 
- Jo , du ska inte gå hela vägen! Sa han och tog en klunk te.
.
Harry släppte av mig en halvtimme senare. Jag sa hejdå till dom båda och slog igen dörren. Jag småsprang in till hissen eftersom det regnade. Jag tittade mig själv i hiss speglen och insåg att jag hade ett stort fånigt leedne på läpparna och hur jag än gjorde kunde jag inte sluta. Jag hade sovit hos Zayn med honom tätt intill mig. Först av allt var han ju Zayn Malik i One Direction. Men det va lixom inte det som gjorde att jag va så glad. När jag va med honom tänkte jag inte på att han var någon super star. Utan bara Zayn.Han var så lagom på alla sätt, inte får på men inte för avaktande heller. Sen kände vi ju inte varandra super bra heller. Men under kvällen hade min nervositet släppt och vi snackade på som vi känt varandra hela livet. Sen blev det aldrig pinsam stämning med honom. Utan tystnaden som uppstod ibland var inte pinsam utan bara skön, 
.
- Hej! skrek jag in i lägenheten. Det var tyst till svar, så jag antog att Emilia sov. Jag sprakade av mig skorna i hallen och gick in till mitt rum. Jag la mig i sängen med datorn i knät. Först checkade jag runt på twitter och facebook men inget roligt hade hänt, så jag startade en film. Efter halva filmen knackade det på dörren.
- Kom in! sa jag och Emilia öppnade dörren.
- Förlåt för att jag inte sa något om att Harry och jag ..ja .. Men jag vill inte att du skulle dömma mig.. Sa hon och tittade ner.
- Sen när dömmer jag folk för vem och när dom har sex? Frågade jag. Och du dömmer ju aldrig mig när jag ligger med fel människa för att det känns bra för stunden, så varför skulle jag dömma dig? fortsatte jag. Inte för att det hände särskilt ofta att jag låg med fel människa, jag hade faktiskt inte sex särskilt ofta över huvudtaget. Jag var inte oskuld , men jag låg definitivt inte runt. Jag hade haft sex med tre stycken. Var av en va min dåvarande pojkvän. Emilia hade haft sex med betydligt fler.
- Förlåt endå! sa hon.
- Det gör inget , kom och kolla film med mig istället! sa jag och hon sken upp. Hon kröp ner under täcket och la sitt huvud mot min axel.

Taken - Del 10

Ska vi köpa något på vägen kanske? fortsatte han.
- Ja det blir jättre bra! 
- Kinesiskt? frågade han och jag nickade igen.
- Ja det blir gott. sa jag blygt. Skärp dig Alex , du får bjuda till lite nu. Va lite trevlig och rolig tänkte jag. Han va så het att det inte gick att beskriva och nevositeten kom som en pil rakt in i min mage.

Vi hade handlat maten och satt nu i Zayn soffa och kollade x factor. Det var första showen jag såg så jag visste inte namnet på någon. Men ett pojkband med fyra killar som sjöng en queen låt var duktiga. Vi datt ganska nära varandra i soffan. Han luktade svagt av parfym och hans skratt var så jäkla underbart. 
- Harry hade kul med din kompis igår! sa Zayn och ännu en gång fick jag höra hans skratt.
- Dom hade roligare senare , då hade du redan gått! sa han.
- Vad menar du? 
- Vet du inte? Sa han och såg besvärad ut.
- Harry kom typ hem fem imorse , han och Emilia hade varit i er lägenhet.
- Va?! sa jag och skrattade. Du skojar?
- Nä , helt seriös! Sa han och skrattade igen.
- Hon har inte sagt något!! sa jag, lite irriterad för att hon inte berättat. men jag tcykte mest det va sjukt roligt.
.
Jag vaknade med ett ryck. Jag låg i sofan med Zyan tätt in till mig. Vi låg sked och ha hade armen runt mig. Mobilen som låg på bordet vibrerade som fan. Vi måste ha aomnat.
- Hej! svarade jag.
- Vart är du?! sa Emilia och lät orolig.
- Hos Zayn tror jag. Svarade jag tyst för att inte väcka Zayn.
- Vadå tror?
- Jag är nyvaken okej? sa jag irriterad.
- Klockan är fyra, du måste u berätta vart du sover. Jag blir ju orolig! Sa hon.
- Jag är inte den ända som inte berättar saker. God natt! sa jag och la på.  Jag kröp tätt intill Zayn igen. Vi hade stängt av tvn och snackat hela kvällen. Det va skönt med Zayn för han gjorde allt så lagom, han var inte så på som vissa killar är. Det va hur mysigt som helst att bara känna att han va nära och höll om mig. 
- Vem var det? viskade han. Hans ögon var fortfarande stängda.
- Emilia..

Jätte kort del , men kände att jag behövde få ut en del iaf. Bättre än inget eller?
Är supertrött efter helgen och ska sova nu. Så har inte läst igenom..
Puss
 

Förlåt

Förklaringen till att jag inte uppdaterar är för att jag har ett jätte stort prov på fredag och behöver plugga. Sen upptaxerar jag nästan aldrig på helgen , Isf på söndagar!
Kram på er !!


RSS 2.0