You stole my heart - Del 63

Plötsligt gick jag in i någon. Jag vände upp huvudet och där stod han. Hans ögon glittarde. Och för en sekund känndes det rätt att kyssa honom. Så det gjorde jag.

Han besvarade kyssen. Det va en mjuk och försiktig kyss. Och det vår första...På väldigt länge. Jag drog händerna genom hans hår och han drog mig närmare.
- Jag har saknat dig älskling. Viskade Liam i mitt öra. Jag kramade honom och för första gången kände jag hur mycket jag saknat honom också.
- Jag har saknat dig med. Sa jag och han tog mig i handen. Vi gick in i Liams lägenhet som bara låg några meter ifrån där vi sprungit in i varandra. Det kändes lite som första gången jag sprungit in i Liam. Då allting blixtrat till. Då jag visste att jag va kär för första gången. Jag kännde kännslan igen. Jag va kär. Men inte för första gången utan andra. Fast i samma kille.
.
Vi satte oss i soffan. Klockan va runt sex på morgonen och det var ljust ute. Jag satt lutad mot Liams axel med ett täcke över mig. Det känndes som allt Liam gjort inte var någon big deal längre. Och att jag hade sårat honom lika mycket som han sårat mig.
- Jag älskar dig. Fast du är korkad ibland. Sa jag och log.
- Du vet inte hur bra det känns att höra dom orden igen. Och jag kommer kämpa för att du ska vara min föralltid. Sa han och kysste mig mjukt på läpparna. Mina "sverige-tankar" var som bortblåsta och jag kände mig lycklig i detta nu. Det var Liam och Jag. Det va så det skulle vara. Alltid.

Förlåt. Dels för dålig uppdatering och dels för alldeles fööööör kort del. Men jag är ju ensam på denna novellen. Och att skaffa hjälp känns omöjligt eftersom jag har så mycket tankar kring novellen. Så jag vill gärna skriva själv. Men jag försöker så gott jag kan. Hoppas det räcker.
Kram på er!

Kommentarer
Postat av: Nina

Gryyymtttt!!bättre kort än inget xx

2012-03-06 @ 23:10:18
URL: http://ninakaufmann.se
Postat av: maja

Klart Det räcker! Du är super duktig!

2012-03-06 @ 23:18:45
Postat av: sanna :D

Ta din tid på dig att skriva, det gör inget om det inte kommer något kapitel nån dag. :D

2012-03-07 @ 13:42:21
URL: http://lifeofonedirection.devote.se
Postat av: Linnko

Bra! Jag tycker att den är jättebra :)

2012-03-07 @ 20:02:57
URL: http://onediirectionnovell.blogg.se/
Postat av: Wilma

Åh älskar bara den här novellen! Mer tack!!:)

2012-03-07 @ 20:54:18
URL: http://wilmawentz.blogg.se/
Postat av: Melina

Jätte bra!

2012-03-07 @ 21:35:30
Postat av: Linnko

Ledsen skrev fel på min blogg det ska vara ett n och inte nn för dom kommer man till någon annans som jag inte vet vems det är så förlåt :) Föresten jättebra!

2012-03-08 @ 19:40:13
URL: http://onediirectionovell.blogg.se/
Postat av: Linnéa

jätte bra!

och jag har en fråga!

vet du hur man gör en header till bloggplatsen?

2012-03-09 @ 15:40:36
URL: http://OneDirectionNoovell.bloggplatsen.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0